Çözüldü İlk defa xiaomi alıcam

• Konbuyu başlatan FrK
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 19
  • Görüntüleme 629
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FrK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
yok
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Redmi Note 9S
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar öncelikle yeni bir Xiaomi almak istiyorum. Sahibinden sitesinde Gaziantep'te 1800 TL gibi bir fiyata RN9S cihazını gördüm. Bu cihazın kaçak olduğunu biliyorum. Bu tür cihazı almak uygun mudur? Bu cihazı aldığımda ne tür problemlerle karşılaşabilirim? Bu problemleri bu forumda çözebilir miyim?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Merhabalar öncelikle yeni bir Xiaomi almak istiyorum. Sahibinden sitesinde Gaziantep'te 1800 TL gibi bir fiyata RN9S cihazını gördüm. Bu cihazın kaçak olduğunu biliyorum. Bu tür cihazı almak uygun mudur? Bu cihazı aldığımda ne tür problemlerle karşılaşabilirim? Bu problemleri bu forumda çözebilir miyim?
Ben de yurtdışı cihazı kullanıyorum. BL kilidi denen yazılımsal kilidi açıp IMEI atmak gerekiyor. Bunun dışında başka bir meziyeti yok. Diğer cihazlarda tek farkı garantisiz olması. Ben custom rom işine girmeyi sevdiğim için garantisiz aldım ucuz olmasının yanında. Zira garantili cihazda BL kilidi açınca cihaz garanti dışı sayılıyor.

Garantisiz olmasının zararı, ghost screen gibi garanti dahilinde yapılan bir sorun çıkarsa sizin yaptırmanız gerekiyor parasıyla.

Genellikle oluşacak tüm sorunlarının üstesinden gelebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: FrK
Oyla:

FrK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
yok
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de yurtdışı cihazı kullanıyorum. BL kilidi denen yazılımsal kilidi açıp IMEI atmak gerekiyor. Bunun dışında başka bir meziyeti yok. Diğer cihazlarda tek farkı garantisiz olması. Ben custom rom işine girmeyi sevdiğim için garantisiz aldım ucuz olmasının yanında. Zira garantili cihazda BL kilidi açınca cihaz garanti dışı sayılıyor.

Garantisiz olmasının zararı, ghost screen gibi garanti dahilinde yapılan bir sorun çıkarsa sizin yaptırmanız gerekiyor parasıyla.

Genellikle oluşacak tüm sorunlarının üstesinden gelebilirsiniz.
Telefon satın alımından sonra ilk 8 ay IMEI atmadan kullanabiliyor muyuz? Yoksa hemen mi BL kilidi açıp IMEI atmam mı lazım?

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
kullanabiliyorsunuz. forumda bi' dünya insan var kaçak kullanan. gerekli şeyleri öğrendiğiniz taktirde hiçbir sorun olmaz

• Beğen
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Telefon satın alımından sonra ilk 8 ay IMEI atmadan kullanabiliyor muyuz? Yoksa hemen mi BL kilidi açıp IMEI atmam mı lazım?
Kullanırsınız ancak BL kilidini hemen açmanız yararınıza olur. BL kilidi kapalıyken IMEI'ler kapanırsa IMEI açma işlemi çok zorlaşıyor. Hemen kilidi açarsanız 8 ay rahatça kullanırsınız, sonrasında kapanınca IMEI atarsınız.

• Beğen
Oyla:

semender44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
RS
Konular
19
Yaşadığınız yerde önemli. :)
Bulunduğunuz yerde konu hakkında deneyimli bir telefoncuda lazım. Forumda IMEI değiştirme ile ilgili yardım alamazsınız. Ya kendiniz yapacaksınız yada yapan bir yer bulacaksınız.

• Beğen
Oyla:

FrK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk
Cihazım
yok
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşadığınız yerde önemli. :)
Bulunduğunuz yerde konu hakkında deneyimli bir telefoncuda lazım. Forumda IMEI değiştirme ile ilgili yardım alamazsınız. Ya kendiniz yapacaksınız yada yapan bir yer bulacaksınız.
Ankara' da yaşıyorum bu işlerden anlayan çok vardır herhalde.

Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
  • Beğen
Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Ankara' da yaşıyorum bu işlerden anlayan çok vardır herhalde.
Anlayan vardır da her anlayana yaptırmayın. Anladıklarını sanıyorlar, sonra çok kötü şekilde IMEI atıyorlar. Sonra şebeke sorunu çıkıyor. Bence bir internette arayın IMEI tamir belgesini, kendiniz yapın tamiri. Ben kendi cihazımı kendim yaptım, sonra 2 farklı Redmi Note 8'e de kendim IMEI tamiri yaptım. Ve on numara oldu işlem.

• Beğen
Oyla:

Mob1le_Gamer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
3
elimde 9s icin imei degistirme programlari var basit bir video yollarim yaparsin kendin ile ucretsiz gonderirim kalici gomulu imei hic bir sekilede formatla yada hard formatla silinmez ve guncellemeleri normal otodan alirsin twrp falan ugrasmadan yardimci olurum kimseye para kaptirma.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt