Yardım İlk defa rom yükleyeceğim sorularım var

@realycex

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9 SE 128/6
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.1 Kararlı
Telefon Modeli
Mi 9SE
Bootloader Kilidi
Açık
Evet arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi ilk defa rom yükleyeceğim ve yardıma ihtiyacım var. (Cihaza imei işlemi yapıldı) Dolayısıyla TWRP ve ROOT var. Fakat TWRPde dosyalar gizli. Bugün telefoncuya götürdüm, format data yapılacak dedim. Telefonu aldığımda sıfırlanmıştı TWRPyi açıp kontrol etmek istedim ve hala gizliydi. Formatı nasıl attı bilmiyorum ama TWRPde dosyalar gizli ve root duruyor. Sorularımı aşağıya sıralayacağım cevaplarsanız sevinirim. :)
1)TWRP üzerinden format data yapmayı düşünüyorum. Fakat format data yaptıktan sonra magiski flashlamam gerekecek mi, eğer gerekecekse magiski pcden atmak için nelere ihtiyacım var(yazılım,program vb.)? Rootsuz kullanmak istiyorum. Hangi adımdan sonra kaldırmam gerek ya da format data yapınca kalkacak mı?
2)En rahat şekilde nasıl rom yükleyebilirim?
3)TWRP 3.3.0-0421 (Cihazım Mi9SE) bu TWRP üzerinden rom yüklemeyi destekleyecek mi?
Yapmak istediğim son sürüm olan rom MIUI12.0.2 Kararlı kurmak ve mümkünse rootsuz kullanmak. Hatalarımı düzeltir ve yapmam gereken işlemleri sıralarsanız çok memnun olurum. Şimdiden hatalarım için özür diler yardımız için teşekkür ederim.

Çözüm
Forum ara kısmını,cihazın ana bölümünü ve forumun önemli ipuçları kısımlarını mutlaka konu açmadan önce okuyalım/inceleyelim....

Bu konunuzda da gerekli cevaplar verilmiş...

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Forum ara kısmını,cihazın ana bölümünü ve forumun önemli ipuçları kısımlarını mutlaka konu açmadan önce okuyalım/inceleyelim....

Bu konunuzda da gerekli cevaplar verilmiş...

Son düzenleme:
Oyla: Çözüm
Üst Alt