- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi 9 SE 128/6
- Konular
- 16
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 12.0.1 Kararlı
- Telefon Modeli
- Mi 9SE
- Bootloader Kilidi
- Açık
Evet arkadaşlar başlıktan da gördüğünüz gibi ilk defa rom yükleyeceğim ve yardıma ihtiyacım var. (Cihaza imei işlemi yapıldı) Dolayısıyla TWRP ve ROOT var. Fakat TWRPde dosyalar gizli. Bugün telefoncuya götürdüm, format data yapılacak dedim. Telefonu aldığımda sıfırlanmıştı TWRPyi açıp kontrol etmek istedim ve hala gizliydi. Formatı nasıl attı bilmiyorum ama TWRPde dosyalar gizli ve root duruyor. Sorularımı aşağıya sıralayacağım cevaplarsanız sevinirim. 
1)TWRP üzerinden format data yapmayı düşünüyorum. Fakat format data yaptıktan sonra magiski flashlamam gerekecek mi, eğer gerekecekse magiski pcden atmak için nelere ihtiyacım var(yazılım,program vb.)? Rootsuz kullanmak istiyorum. Hangi adımdan sonra kaldırmam gerek ya da format data yapınca kalkacak mı?
2)En rahat şekilde nasıl rom yükleyebilirim?
3)TWRP 3.3.0-0421 (Cihazım Mi9SE) bu TWRP üzerinden rom yüklemeyi destekleyecek mi?
Yapmak istediğim son sürüm olan rom MIUI12.0.2 Kararlı kurmak ve mümkünse rootsuz kullanmak. Hatalarımı düzeltir ve yapmam gereken işlemleri sıralarsanız çok memnun olurum. Şimdiden hatalarım için özür diler yardımız için teşekkür ederim.
1)TWRP üzerinden format data yapmayı düşünüyorum. Fakat format data yaptıktan sonra magiski flashlamam gerekecek mi, eğer gerekecekse magiski pcden atmak için nelere ihtiyacım var(yazılım,program vb.)? Rootsuz kullanmak istiyorum. Hangi adımdan sonra kaldırmam gerek ya da format data yapınca kalkacak mı?
2)En rahat şekilde nasıl rom yükleyebilirim?
3)TWRP 3.3.0-0421 (Cihazım Mi9SE) bu TWRP üzerinden rom yüklemeyi destekleyecek mi?
Yapmak istediğim son sürüm olan rom MIUI12.0.2 Kararlı kurmak ve mümkünse rootsuz kullanmak. Hatalarımı düzeltir ve yapmam gereken işlemleri sıralarsanız çok memnun olurum. Şimdiden hatalarım için özür diler yardımız için teşekkür ederim.