Soru İlk defa MIUI kullananlar için öneriler?

Spontini

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Poco X3 Pro 8GB
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.2
Telefon Modeli
Poco X3 Pro 8GB
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, 2013 yılından beri Samsung dışında hiçbir marka cihaz kullanmadım. Dün Poco X3 Pro 8GB telefon aldım, şu an için oldukça memnunum ve MIUI'ın verdiği özgürlükler beni mest etti. İlk defa MIUI kullanan birine `şu özelliği mutlaka aç, şu uygulamayı mutlaka kullan` tarzında önerileriniz var mı, varsa neler?

-Bootloader kilidinin açılmasını bekliyorum, o bitince google uygulamarından kurtulmak için direkt Endonezya romu kuracağım, başka bir avantajı var mı bilmiyorum.

lyolcul

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
YOK
Konular
4
Ben de çok uzun süreler Samsung kullandım. Şimdi poco X3 Endonezya romu kullanıyorum. Google arama kurtulmak için Endonezya Roma geçtim. Konuşma kaydetme özelliği de var.

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
Merhaba, 2013 yılından beri Samsung dışında hiçbir marka cihaz kullanmadım. Dün Poco X3 Pro 8GB telefon aldım, şu an için oldukça memnunum ve MIUI'ın verdiği özgürlükler beni mest etti. İlk defa MIUI kullanan birine `şu özelliği mutlaka aç, şu uygulamayı mutlaka kullan` tarzında önerileriniz var mı, varsa neler?

-Bootloader kilidinin açılmasını bekliyorum, o bitince google uygulamarından kurtulmak için direkt Endonezya romu kuracağım, başka bir avantajı var mı bilmiyorum.
Yetkilendirme ve iptal kısmından
Xiaomi sim etkinleştirme servisini devre dışı bırakabilirsin mesela
Bu özellik eğer mi cloud mesajları ve arama geçmişini senkronize edemezse bir yere mesaj atıyor ve eğer bu mesaj iletilemezse 0.90 krş gibi bir ücret alıyor
Bu eğer uzun süre devam ederse istenmeyen telefon faturaları görmene sebebiyet verebilir
Aynı yerde Miui daemon var bu da Miui tarafından senden habersiz veri toplayan bir şey bunu da iptal edebilirsin
Aklıma gelirse yine yazarım bişeyler şimdilik bunlar geldi
Zaten forumda takıla takıla neleri yüklemen gerek neleri kaldırman gerek çözersin

Sent from my Redmi K30 using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt