Yardım İlk defa kon açıyorum / note6 pro hiç bir şekilde açılmıyor.

babahadir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note 6 PRO
Konular
1
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar,
Sabah uyandığımda şarjı bitmişti. Şarja takıyorum tepki vermiyor , pcye takıyorum QUSB_BULK olarak görüyor telefonu , Açama kapama tuşuna basınca telefonda ışık dahi yanmıyor fakat pcye bağladığımda , pcde usbyi çıkar tak sesi geliyor. Sorunu yaşayan veya ne olduğunu bilen var mı ? Teşekkürler şimdiden

FıRaT28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FıRaT
Cihazım
RMnote 5 Pro
Konular
5
Merhaba telefonu ses kısma tuşuna ve acma tuşuna aynı anda basarak recovery modda açılıyor mu kontrol eder misiniz ?

Canny1913

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Canny
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Cihaz EDL modda. Tüm tuşlara aynı anda basarak cihazı kapa-aç yapmaya çalışın. (bi 30 saniye falan basın)

Olmuyorsa cihaz hard-brick olmuş, Ücretli Onarımdan yardım almanız gerekecek.

babahadir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note 6 PRO
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz EDL modda. Tüm tuşlara aynı anda basarak cihazı kapa-aç yapmaya çalışın. (bi 30 saniye falan basın)

Olmuyorsa cihaz hard-brick olmuş, Ücretli Onarımdan yardım almanız gerekecek.
Maalesef 17:00dan beri uğraşıyorum cihazı söktüm batarya ve ekran filmini çıkarıp bekletip taktım tüm tuşlara hala basıyorum ama herhangi bir tepki yok telefonda. Ama pcye bağlı iken ses veriyor takıldı diye , açma kapamaya bastığımda ise telefonda tepki yok fakat çıkar tak sesi geliyor. Benim derdim aslında içindeki veriler , verileri kurtarmam gerekecek mümkün müdür ?

Canny1913

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Canny
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Maalesef 17:00dan beri uğraşıyorum cihazı söktüm batarya ve ekran filmini çıkarıp bekletip taktım tüm tuşlara hala basıyorum ama herhangi bir tepki yok telefonda. Ama pcye bağlı iken ses veriyor takıldı diye , açma kapamaya bastığımda ise telefonda tepki yok fakat çıkar tak sesi geliyor. Benim derdim aslında içindeki veriler , verileri kurtarmam gerekecek mümkün müdür ?
Hiç Qualcomm EDL modunda kurtarmadığım için kurtarılabilir mi bilmiyorum. (MediaTek'te kurtarılabiliyor)

Ama dediğim gibi EDL modda cihaz. Ücretli Onarımdan destek almanız gerekecek.

babahadir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note 6 PRO
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç Qualcomm EDL modunda kurtarmadığım için kurtarılabilir mi bilmiyorum. (MediaTek'te kurtarılabiliyor)

Ama dediğim gibi EDL modda cihaz. Ücretli Onarımdan destek almanız gerekecek.
Son çare o olacak zaten o konuda bi problem yok ama , EDL modda ben kendim recovery alarak sıfırlayamaz mıyım acaba fotoğraflar videolar numaralar mümkünse yanmasın onun için uğraşıyorum yoksa direk sıfırlayabilirim kendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba telefonu ses kısma tuşuna ve acma tuşuna aynı anda basarak recovery modda açılıyor mu kontrol eder misiniz ?
Yukarda yazdım aslında olanakları denedim herhangi bir tepki vermiyor.

Astronot

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T
Konular
14
Saatli bomba var galiba bu cihazın içinde.
Geçen bizim cihazda Mi ekranında kaldı, fastboota giriyor fakat PC görmüyordu. Tamirciye verdim o da yazılım yükleyememiş.
Entegre değişecek dedi.

Üst Alt