Diğer İlk Defa Drone Gören Yaşlı Çiftin Tebessüm Ettiren Tepkisi

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Merhabalar,

Sosyal medyada belki denk geleniniz olmuştur. 2016 yılında yaşadığım bir olayın videosunu geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden paylaştım ve hiç beklemediğim bir etkileşim alarak yayıldı, haber kanallarına vs çıktı :) Sizlerle de paylaşmak istedim.

Twitter:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Youtube:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Olay 2016 Temmuz ayında yaşandı. Köyü drone altına taktığım aksiyon kamerası ile kayda alırken bir anda kontrolü kaybettim ve akrabamız olan yaşlı çiftin bahçesine düştü. Ben dronu ararken o arada geçen zamanda sizin izlediğiniz o olaylar yaşanmış. Ben dronun düştüğü yere gittiğimde fırça yediğimle kaldım sadece :) Eve gelip hafıza kartını takıp bakmak istedim; belki seslerini kaydetmiştir, neler yaşandı o an diye düşünüp merak ettim. Bi açtım izlediğiniz video çıktı karşıma. angel~~ Teyzemizi ve dedemizi 2020-2021 yıllarında yıllarında kaybettik maalesef, bu video vesilesiyle hem masumiyetin ve saflığıng güzel bi haliyle insanları tebessüm ettirdim hem de hayır dualar aldım, rabbim mekanlarını cennet eylesin.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Telegramda bir kaç farklı haber kaynağında video'ya denk gelmiştim. Sizin videonuz olduğunu bilmiyordum, hatta çocuk video içerisinde drone için "umutizginin" dediğinde kendi kendime ben bu ismi bir yerlerden hatırlıyorum dedim ama üstünde de çok durmamıştım. Teyzeye ve amcaya da Allah rahmet eylesin.

Artık sizin için de sosyal medya fenomeni diyebiliriz herehalde? :D

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telegramda bir kaç farklı haber kaynağında video'ya denk gelmiştim. Sizin videonuz olduğunu bilmiyordum, hatta çocuk video içerisinde drone için "umutizginin" dediğinde kendi kendime ben bu ismi bir yerlerden hatırlıyorum dedim ama üstünde de çok durmamıştım. Teyzeye ve amcaya da Allah rahmet eylesin.

Artık sizin için de sosyal medya fenomeni diyebiliriz herehalde? :D
Hahah son 3 gündür haber kanallarından arayıp röportaj isteyenler, içerik paylaşım izni almak için yazanlar, diğer mesaj atan insanlar, gerçekten hiç benlik bir şey değilmiş göz önünde olmayı hiç sevmiyorum ya :D Tam diyorum bu sefer bitti paatt milyonluk bi sayfa daha paylaşıyo başladığımız yere dönüyoruz hahah

Sosyal medyanın yalan dolanla dolu bi çukur olduğunu bir kez daha görmüş oldum, videomu Tekirdağ diye paylaşan mı dersiniz, hikayeyi tamamen değiştirip yayınlayanlar mı, herkes meşrebine göre bişeyler yazıp çizip paylaşmaya başlamış, velhasıl her şeyin fazlası zarar angel~~

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
iyi ki parçalanmamış :D