Yardım ikon degistirme problemi

oktaybuyukcetin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU ROM Miui 12
Telefon Modeli
Mi Note 10 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba Eu Rom yuklu Mi Note 10 Lite kullaniyorum ana ekrandaki uygulama ikonlarini degistirmekle ilgili bir problemim var.google chrome ikonunu bir turlu degistiremiyorum,theme editor ile denedim,mt manager ile dedim el ile manuel ekledim icons dosyasinin icerisindeki fancy icons klasorune res klasorune ama istedigim ikon bir turlu degismiyor.bunu nasil degistirebilirim acaba?

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158

2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.

2.3. Genel Ahlak Kuralları : Sitemizde her hangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Üyelerimiz arasında yaş olarak küçüklerin de bulunduğunu göz önünde bulundurarak yazın.

2.4. Kişisel Saldırılar, Dini, Politik, Sportif ve/veya Irksal Tartışmalar : Her ne kadar özgür bir ortamda paylaşım yapmak için var olsak da; forumumuz özel olarak android cihazlar hakkında konuşulması için vardır ve mobil cihazlar dışındaki sohbetlerin tartışmaya dönüşmesine izin verilmeyecektir.

2.5. Nezaket :
Yeni üyelerimize, siz yeni bir üyeyken kendinize nasıl davranılmasını istediyseniz o şekilde davranınız. Bir başka üyeyle konuşurken, yol gösterirken, tavsiye verirken saygı ve nezaket kuralları çerçevesinde kalınması esastır.

eminguc1995 ve oktaybuyukcetin

Forum kurallarımızı tekrardan okumanızı rica ediyorum.
Tartışmaya devamınız halinde uyarı puanı/süreli uzaklaştırma alabilirsiniz.

Oyla:

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
598
gercekten mi? :) niye surekli xiaominin bana dayattigi temalari kullanmak zorundayim?kendi temami yapmak veya hazir bir temayi kişisellestirmek istiyorum belki.theme editor filan demeyin lutfen,bilgisayarda o işleri yapmak icin ne zamanim ne de yerim var.
öncelikle xiaomi size bu temayı kullanın diye bir dayatma yapmıyor.
Global kullanıcılar tema mağazasında farklı farklı binlerce tema sunuyor. Özelleştirme için de ayrıca tema uygulamasında seçenekler mevctur.
Kilit ekranını farklı tema dan
ikonları farklı tema dan
bildirim paneli farklı temadan
mesajlaşma uygulaması farklı temadan
tuş takımları farklı temadan diye.
Siz illa ben kendim yapmak istiyorum diyorsanız da bunun için öncelikle tema nasıl yapılır bu öğrenmeniz gerekiyor.

Tema Geliştirme | MIUI Türkiye Forumu (miuiturkiye.net)
sorununuza gelecek olursak,
sadece google Google Chrome ikonunu değiştirmek istiyorsanız da bunun için aşağıdaki isimleri Google Chrome png adını değiştirerek yapabilirsiniz.
dosya yolu ( icons\res\drawable-xxhdpi )
com.android.chrome#com.google.android.apps.chrome.Main.png
com.android.chrome.png

Oyla:
Üst Alt