Sohbet İklim değişikliği bahane küresel terör şahane

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Arkadaşlar haberleri okuduktan sonra içimden gelenleri paylaşmak istedim.

Orta Doğuda Ölen onca mazlum çocuktan söz etmeyen bu beyinsiz amip! Minik şeytanımız suretide buna çok müsait Kalkmış pkknın yaktığı ağaçlar için Türkiyeyi, amazondaki büyük şirketlerin başlattığı amazon yangını için brezilyayı suçluyor. Bi takım aklı tutulması yaşan insanda bunu paylaşıyor. Bu velet demek istediği ülkesinde Müslümanlardan sömürdükleri petrollerle rahat yaşayamadığını ve o topraklardan ham petrolü çıkarmak için evinden ailesinden uzak askerlerimiz her yıl binlerce terörist Müslüman kadın, çocuk ve yaşlı milisleri öldürürken bombaların ve lanetolası askeri araçların gitmesi için işlenen petrolün doğaya saldığı o aşşağılık gazdan dolayı rahatsız oluyorum ve gelecekten kaygı duyuyorum diyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

M.Bedirhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Doğayla terörün ne alakası var?
Doğayla terörün bir alakası olduğu savunulmadı ki hocam.
Kıyıya vuran çocuğun,çocukluğu elinden alınmadı.Çin zulmüne uğrayan çocukların çocuklukları ellerinden alınmadı.Ortadoğuda ki ölen çocukların çocukluğu elinden alınmadı da iklim değişikliğinden dolayı bir senin çocukluğun mu elinden alındı derler.
Bunun yanında bizim kıyaslama yapmamızın diğer bir sebebi de diğer söylediğimiz büyük olayların hiç bu kadar gündem olmayışı olamayışı.

Son düzenleme:
Üst Alt