Çözüldü İkinci sim kart sürekli gidip geliyor

DrFuchs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bencevo
Cihazım
X3 NFC
Konular
3
Arkadaşlar merhaba. İşim gereği iki sim kart kullanıyorum. Bu gün şebekemin 3-4 saniyede bir sürekli gidip geldiğini gördüm telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm sorunu çözemedim. Tr romu kurdum yine çözemedim. Sim kartları denemeye başladım. Türk Telekom olan hattımı söktüğümde sorunum devam ediyor ancak Turkcell olan hattımı söktüğümde sorun ortadan kalkıyor. Slot yerlerini değiştirdim ama nafile. Turkcell hattı farklı bir telefona taktım sorun yok şebeke çekiyor. Ama tekrar telefonuma taktığımda yine aynı sorunu yaşıyorum. Telefon tamircisine gittim IMEI uçmuş dedi. Ama farklı bir operatörden sim taktığım zaman gayet güzel hiç bir sıkıntı olmuyor.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
*#06# tuşlayın ve çıkan IMEI numaralarını adresinden kontrol edin hocam.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Sorun sim kartın kendisinde hocam chip bölümü içeriye doğru kaçmıştır belki gözle fazla belli olmuyor olabilir ama sim slota ucu ucuna değmiyor bazen yapmanız gereken 2 şey var biri sim kartın arkasından küçük bir basınç uygulayın.
Eğer sorun devam ederse aynı numarayı yeni sim kart olarak çıkarın sorununuz çözülür

DrFuchs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bencevo
Cihazım
X3 NFC
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet sorunu an itibari ile Turkcell bayiine giderek çözmüş durumdayım. Arama ekranından bir kaç kod girdi baz istasyonu ile telefonun bağlantısını kesiyormuş galiba. Yeniden başlatınca sorun ortadan kalktı

Üst Alt