Yardım İKİNCİ KAMERA ÇALIŞMIYOR

23sametgrb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
samet
Cihazım
redmi note 7
Konular
3
arkdaşlar telefonumu 2 hafta önce aldım ve 2.kameramın hiç bir modda çalışmadıgını gördüm bu sizdede varmı yoksa aktif edilebilirmi

GizliXiaomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XiaomiGizli
Cihazım
Samsung A20
Meslek
Öğrenci
Konular
39
2. Kamera portre için. Portre bölümünü açınca devreye girer.

Oyla:

biroltopall

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birol
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
23
Aktif etme diye bir seçenecek olcağını sanmıyorum iade edin bence

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Şimdi ikinci kameranin çalışmadığını derken anlayamadim tam. Cihzin modelini de yazsaydiniz daha iyi olurdu. İkinci kameradan kastiniz arkadaki cift kamera ise bunlar ayri ayri bir cekim yapmazlar. Gorevleri farklı. Biri cekim yaparken digeri keskin odaklanma bulandirma ve belli modlari yerine getirir. Cihazinizda portre modu varsa portre modunda resim cekmeyi deneyin. Odaklandiginiz cismi normal arka plani bulanıklaştıriyor ise ikinci kameraniz çalışıyor ve hic bir sorun yok demektir.

Oyla:

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Şimdi ikinci kameranin çalışmadığını derken anlayamadim tam. Cihzin modelini de yazsaydiniz daha iyi olurdu. İkinci kameradan kastiniz arkadaki cift kamera ise bunlar ayri ayri bir cekim yapmazlar. Gorevleri farklı. Biri cekim yaparken digeri keskin odaklanma bulandirma ve belli modlari yerine getirir. Cihazinizda portre modu varsa portre modunda resim cekmeyi deneyin. Odaklandiginiz cismi normal arka plani bulanıklaştıriyor ise ikinci kameraniz çalışıyor ve hic bir sorun yok demektir.
Ek olarak belirtmek isterim, bazı kamera yazılımları yapay zeka kullanmaktadır odaklanma nesneler üzerinde olmaz, sadece insanlar üzerinde olur. Google camera bu şekilde çalışmaktadır.
Redmi Note 7de çift kamera arka tarafta bulunmaktadır. Bu yüzden portre modunda arka kamera ile çekim yapın

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Ek olarak belirtmek isterim, bazı kamera yazılımları yapay zeka kullanmaktadır odaklanma nesneler üzerinde olmaz, sadece insanlar üzerinde olur. Google camera bu şekilde çalışmaktadır.
Redmi Note 7de çift kamera arka tarafta bulunmaktadır. Bu yüzden portre modunda arka kamera ile çekim yapın
Forumu severek takip ediyorum. Çift kamerali yapay zeka kullanan bir xiaomi cihazim yok. İphone 7 plus kullanıyorum ek olarak eski bir tek kamerali xiaomi 2. Cihazim var. İphone 7 plus ile kiyaslayarak yazdim. Bilgi için teşekkürler

Oyla:

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Forumu severek takip ediyorum. Çift kamerali yapay zeka kullanan bir xiaomi cihazim yok. İphone 7 plus kullanıyorum ek olarak eski bir tek kamerali xiaomi 2. Cihazim var. İphone 7 plus ile kiyaslayarak yazdim. Bilgi için teşekkürler
Yazdıklarımı konuyu açan arkadaş için yazdım hocam. Profiline bakarsanız Redmi Note 7 kullandığını görebilirsiniz. Sizin yazdıklarınıza ekleme yaptım sadece :)

Oyla:
Üst Alt