Çözüldü İkinci el mi 9t alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bfa34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Note 6 pro
Konular
14
Cihaz güzel mi kronik sorunu varmı
Malum yollardan imei mümkün mü
Yurt içi dışı vs ikinci el fiyatı
Teşekkürler

fatihx61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FatihKara
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
38
Tek hat kayıt oluyor diye biliyorum. Cihazı kullandım, güzel bi cihaz. Kronik sorun genelde ekranla alakalı diyorlar. Bende hiç öyle sorun vermedi. Ama forumda bu konuyla ilgili çokca sorun olduğunu söylediler

Untouchable34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
iPhone 11
Konular
0
Uygun fiyat bulursanız alınabilir ama gidip de 2500 civarı bir fiyat çekerlerse de gerek yok poco 3 nfc alın

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Fiyatları gereksiz uçuk. Şahsen hiç uğraşmaz X3 gibi güncel bir cihazla 120 Hz deneyimi yaşamak isterim. Güncelleme anlamında zaten neredeyse bitmiş bir cihaz Mi 9T.

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
89
Kronik bi sorunu olduğunu düşünmüyorum 9T'nin bi pil süresi sıkıntısı var o da şans işi, ben aldığımdan beri 5-6 saat gidiyor max. ama 8 10 saat giden de var... Ben ekranda bi çentik istemiyorum, delik istemiyorum diyorsan 9T yada pro al geç, zira ben halen bu yüzden kullanıyorum bu telefonu 5-6 saat ekran süresi alangillerdenim bu rağmen diğer telefonlar ilgimi çekmiyor, çentik ve delikten hiç haz etmiyorum

Son düzenleme:

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Kronik bi sorunu olduğunu düşünmüyorum 9T'nin bi pil süresi sıkıntısı var o da şans işi, ben aldığımdan beri 5-6 saat gidiyor max. ama 8 10 saat giden de var... Ben ekranda bi çentik istemiyorum, delik istemiyorum diyorsan 9T yada pro al geç, zira ben halen bu yüzden kullanıyorum bu telefonu 5-6 saat ekran süresi alangillerdenim bu rağmen diğer telefonlar ilgimi çekmiyor, çentik ve delikten hiç haz etmiyorum
Hocam centik delik neyse birde arkada kamera cikintisi oluyor kilifsiz kullanmak mumkun degil. Bende cok memnunum mi9tden.

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
9T'yi 2 yıl kullandım, gerçekten çok güzel bir cihaz ve hiç sorun çıkarmadı. Şu an X3 Pro kullanıyorum ama sırf amoled ekranı için 9T'ye dönebilirim, üstte belirtildiği gibi kamerası fazla çıkıntılı değil bu da bir artı. Orjinal kılıfı cihazı çok iyi koruyor ve Xiaomi'nin şimdiye kadar paket içinde verdiği en iyi kılıf olabilir.

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
1 yıldır kullanıyorum her anlamda beni memnun eden bir telefon. Fiyat abartılmadığı sürece gayette alınabilir. Poco X3 gibi kaba bir cihaz değil. Son derece şık ve zarif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt