Yardım İkinci el alınan Redmi Note 11 Pro akıcı değil

mtn17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.3.0.TGDMIXM
Telefon Modeli
Note 11 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonu ikinci el aldım. Ekran canlı, kapalıyken siyah görünümde, çakma gibi durmuyor. Ancak 120Hz modunda 60Hz gibi bile değil 45Hz gibi geldi gözüme. Neden olabilir? HyperOS yüklü. Acaba yazılımsal mı? Sıfırlamayı düşündüm. Telefon YD. IMEI nasıl atıldı bilmiyorum. Gider diye korktum.

AhmetFarukTarhan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Faruk
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
3
Ekran değişmiş olabilir çünkü 120 hz hyperosda dahil akıcı olması gerekir ekran orjinal olmadığı için ayarlarda gözükse dahi desteklemez bundan dolayı kasar

Oyla:

mtn17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran değişmiş olabilir çünkü 120 hz hyperosda dahil akıcı olması gerekir ekran orjinal olmadığı için ayarlarda gözükse dahi desteklemez bundan dolayı kasar
Ekran çok canlı hocam ben anlamadım. Ayrıca HyperOS'tan çok şikayet okudum Note 11 Pro için.

Oyla:

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
36
Aklıma geliştirici seçeneklerinden ekran kare hızını aktif et demek geldi orası kaç veriyor diye. Birde uygulamaları güncellemeyi dene. Babamda note 10 pro var. Ayarlarda bana kasıyor gibi geliyor. Diğer uygulamalarda bir problem yok. Çok denedim ama beceremedim. Ayarlar bölümünde geziyorum telefon takılıyor sanki. Ayarlar uygulamasının verisini sil yapıyorum. 2 dk çok güzel sonra çıkıp tekrar girince gene kasıyor gibi

Oyla:

mtn17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
1
Aklıma geliştirici seçeneklerinden ekran kare hızını aktif et demek geldi orası kaç veriyor diye. Birde uygulamaları güncellemeyi dene. Babamda note 10 pro var. Ayarlarda bana kasıyor gibi geliyor. Diğer uygulamalarda bir problem yok. Çok denedim ama beceremedim. Ayarlar bölümünde geziyorum telefon takılıyor sanki. Ayarlar uygulamasının verisini sil yapıyorum. 2 dk çok güzel sonra çıkıp tekrar girince gene kasıyor gibi
Hocam 120 gösteriyor. Sadece ayarlar değil tarayıcıda surf yaparken Instagram olsun Twitter olsun soft değil maalesef. 60Hz Samsung A50 ve Realme 9i 90hz telefonlarım bundan çok daha iyi soft akıcı.

Oyla:

flankes21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Hocam 120 gösteriyor. Sadece ayarlar değil tarayıcıda surf yaparken Instagram olsun Twitter olsun soft değil maalesef. 60Hz Samsung A50 ve Realme 9i 90hz telefonlarım bundan çok daha iyi soft akıcı.
Ekran değişmiştir yazılımsal bir sorun olsa belli ederdi

Oyla:

mtn17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Note 11 Pro
Konular
1
Ekran değişmiştir yazılımsal bir sorun olsa belli ederdi
Hocam yandan bakınca füme, önden bakınca siyah. Ancak beyazlar mavimsi. Bence de ondan. Telefonu satmaya karar verdim. 3700₺'ye aldım Sahibinden param güvende ile. Fiyattan zaten sıkıntılı olacağı belliydi.

Oyla:
Üst Alt