Soru ikinci alandaki whatsapp bildirimleri hk.

chngrcn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cebeli tarık
Cihazım
mi 10t pro
Konular
1
Forumun değerli üyeleri.
xiaomi mi 10Tpro telefonumda ikinci alanda yüklü olan whatsapp'ın bütün bildirimleri kapalı durumda.
birinci alan'a geçip, yani birinci alan aktifken;
başka bir arkadaşımın telefonunun whatsapp'ından kendi (ikinci alandaki whatsapp'ıma) mesaj gönderiyorum.
ekrana bildirim gelmiyor. ( buraya kadar güzel ) problem yok.

ama arkadaşımın telefonundan yolladığım mesaj "çift çentik" yani "gri çift çentik" oluyor.
1.alan aktif durumda iken neden ikinci alandaki whatsappa mesajlar gidiyor ? Normal şartlarda benim ikinci alana girip whatsapp'ı açtığım zaman mesajların ve bildirimlerin düşmesi gerekir ?

bu durumu nasıl çözebiliriz.. Saygılar sunarım...

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Forumun değerli üyeleri.
xiaomi mi 10Tpro telefonumda ikinci alanda yüklü olan whatsapp'ın bütün bildirimleri kapalı durumda.
birinci alan'a geçip, yani birinci alan aktifken;
başka bir arkadaşımın telefonunun whatsapp'ından kendi (ikinci alandaki whatsapp'ıma) mesaj gönderiyorum.
ekrana bildirim gelmiyor. ( buraya kadar güzel ) problem yok.

ama arkadaşımın telefonundan yolladığım mesaj "çift çentik" yani "gri çift çentik" oluyor.
1.alan aktif durumda iken neden ikinci alandaki whatsappa mesajlar gidiyor ? Normal şartlarda benim ikinci alana girip whatsapp'ı açtığım zaman mesajların ve bildirimlerin düşmesi gerekir ?

bu durumu nasıl çözebiliriz.. Saygılar sunarım...
Normal şartlarda öyle bir şey olmaz hocam. Alanlar arası hızlı geçiş sağlanması için iki alanın da aktif olması gerekir. 2. alandayken interneti kapatıp 1. alana geçmeyi denediniz mi? Hatırladığım kadarıyla ayarları ayrı oluyor alanların. Yani 2. alandayken interneti kapatıp 1. alanda interneti kullanabilirsiniz(Yanlış hatırlıyor olabilirim)

Üst Alt