Yardım ikinci alan şifresi

AAAQUARIUSSS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Filiz
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.1 kararlı
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar,

redmi note 7 kullanıcısıyım.
ikinci alanım aktif ve içerisinde hukuk yolunda kullanmam gereken çok ÖNEMLİ bilgiler var.
ikinci alanıma giriş yapmada sorun yaşamıyordum ama bir kaç gündür ikinci alan şifrem doğru olmasına rağmen ilk denememde bile
" çok fazla sayıda yanlış deneme yaptınız 44621 saniye içerisinde yeniden deneyiniz" yazıyor

dediğim gibi hukuk yolunda delil niteliğinde mahkemeye sunacağım deliller olduğu için format atamam...
o bilgilere ulaştıktan sonra telefonun çöpe atılmasına bile kabulum ama o görseller hayati önem taşıyor..
yardımcı olabilecek var mı

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Merhabalar,

redmi note 7 kullanıcısıyım.
ikinci alanım aktif ve içerisinde hukuk yolunda kullanmam gereken çok ÖNEMLİ bilgiler var.
ikinci alanıma giriş yapmada sorun yaşamıyordum ama bir kaç gündür ikinci alan şifrem doğru olmasına rağmen ilk denememde bile
" çok fazla sayıda yanlış deneme yaptınız 44621 saniye içerisinde yeniden deneyiniz" yazıyor

dediğim gibi hukuk yolunda delil niteliğinde mahkemeye sunacağım deliller olduğu için format atamam...
o bilgilere ulaştıktan sonra telefonun çöpe atılmasına bile kabulum ama o görseller hayati önem taşıyor..
yardımcı olabilecek var mı
Şifremi unuttum kısmına tıkladıktan sonra Mi Hesabı'nız ile şifrenizi resetleyebilirsiniz.

Oyla:

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Sanırım telefonu ilk alırken Mi Hesabı kurmadınız doğru mudur? Bu arada benim bildiğim yöntem bu ve başka yöntem de olduğunu düşünmüyorum açıkçası belki vardır. İçinizin rahat etmesi için konuyu Xiaomi forum sayfasına taşıdım siz de takip edebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Mi Hesabı'nı şimdi açar mısınız? Hesabı açtıktan sonra bakalım şifremi unuttum kısmında seçenek olarak gelecek mi belki işe yarar.

Oyla:

AAAQUARIUSSS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Filiz
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sanırım telefonu ilk alırken Mi Hesabı kurmadınız doğru mudur? Bu arada benim bildiğim yöntem bu ve başka yöntem de olduğunu düşünmüyorum açıkçası belki vardır. İçinizin rahat etmesi için konuyu Xiaomi forum sayfasına taşıdım siz de takip edebilirsiniz.

Bu arada Mi Hesabı'nı şimdi açar mısınız? Hesabı açtıktan sonra bakalım şifremi unuttum kısmında seçenek olarak gelecek mi belki işe yarar.
Mi Account kurdum açıkçası ve signed in durumunda bende anlamadım nolduğunu.

H

Mi Account signed in şekilde aslında Sign out Sign in yapayım belki yarar ozaman...

Ayrıca çok teşekkür ederim desteğin ve link için :$

Oyla:

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10

H

Mi Account signed in şekilde aslında Sign out Sign in yapayım belki yarar ozaman...

Rica ederim birşey değil. Umarım işinize yarar bakalım Xiaomi sayfasındaki moderatör arkadaşlar ne diyecek. Sign out sign in yaptığınızda işe yarıyorsa ne mutlu bize.

H

Bu arada Feedback ekibinden mesaj geldi umarım sundukları çözüm işinize yarar.

Oyla:

AAAQUARIUSSS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Filiz
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim birşey değil. Umarım işinize yarar bakalım Xiaomi sayfasındaki moderatör arkadaşlar ne diyecek. Sign out sign in yaptığınızda işe yarıyorsa ne mutlu bize.

Bu arada Feedback ekibinden mesaj geldi umarım sundukları çözüm işinize yarar.
Dediğinizi denedim ama yaramadı restart yaptım oda fayda etmedi.. şimdi birde Feedback ekibinden geleni deneyeyim .. tekrardan olumlu olumsuz dönüş yaparım

Ikisi de farklı sifreydi. Aynı olsa bı anlamı olmazdı ki zaten..

Ki onerisi üzelerine ikinci anı dilersem mantıken bilgilerde silinir diye düşünüyorum

Sizin yazdığınız postun altına devam etsem destek almak icin sorun olur mu ki usernameler farklı olduğu icin?

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt