Soru ikinci alan device id farklı mı oluyor

CVaRyHD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
POCO F4 GT
Konular
2
Öncelikle yanlış kategoride konu açtıysam üzgünüm. Forumda yeniyim.

Yeni Bir ikinci Alan Oluşturduğumuzda Device ID ana alana göre farklı mı oluyor? biri bilgilendirirse sevinirim ona göre telefona format atacağım.

Mr.Tahran

Aspire to Inspire before you Expire...
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRT
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Turizm
Konular
0
Öncelikle yanlış kategoride konu açtıysam üzgünüm. Forumda yeniyim.

Yeni Bir ikinci Alan Oluşturduğumuzda Device ID ana alana göre farklı mı oluyor? biri bilgilendirirse sevinirim ona göre telefona format atacağım.
Device id derken neyden bahsediyorsunuz? Ben ikinci alanda instagram açtım, hesap ayarlarından giriş yapılan yerler sekmesinde yine aynı cihaz ismi gözüküyor eğer sorunuzun cevabı buysa.

CVaRyHD

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
POCO F4 GT
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Device id derken neyden bahsediyorsunuz? Ben ikinci alanda instagram açtım, hesap ayarlarından giriş yapılan yerler sekmesinde yine aynı cihaz ismi gözüküyor eğer sorunuzun cevabı buysa.
Bazı oyunlar ve uygulamalar cihazın id`sine ban atarak kullanımı engeller. her format atıldığında değişir ve tamamen rastgele cihaza özel üretilir. Dün gece biraz araştırma yaptım fakat sorumun cevabını tam olarak bulamadım. Cihaz banı atan uygulamalardan bir tanesi de snapchat. Zaten sc kullanmadığım için ana alanda cihaz banı yemeye çalışacağım yediğimde ikinci alan oluşturup ikinci alanda sc kullanmayı deneyeceğim. Bu şekilde sorumun cevabını net bir şekilde bulmuş olurum. Şuanlık analizlerime göre her iki alanın da idsi aynı oluyor.

Mr.Tahran

Aspire to Inspire before you Expire...
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRT
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Turizm
Konular
0
Bazı oyunlar ve uygulamalar cihazın id`sine ban atarak kullanımı engeller. her format atıldığında değişir ve tamamen rastgele cihaza özel üretilir. Dün gece biraz araştırma yaptım fakat sorumun cevabını tam olarak bulamadım. Cihaz banı atan uygulamalardan bir tanesi de snapchat. Zaten sc kullanmadığım için ana alanda cihaz banı yemeye çalışacağım yediğimde ikinci alan oluşturup ikinci alanda sc kullanmayı deneyeceğim. Bu şekilde sorumun cevabını net bir şekilde bulmuş olurum. Şuanlık analizlerime göre her iki alanın da idsi aynı oluyor.
Dediğiniz olay o uygulamayla alakalı hiç başıma gelmedi. Ama başka sosyal medya uygulamalarını kullandım ikinci alanlarda sorun çıkmamıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta bi keresinde twitterdan ban yemiştim ama o zaman da düzeltmişlerdi twitter desteğe mesaj attığımda.

Üst Alt