- Adım
- Baki
- Cihazım
- Redmi note 9
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Bilmiyorum
- Telefon Modeli
- Redmi note 9
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Bugün halama hediye olarak redmi note 9 aldım birinden, yurtdışı telefonu ama IMEI atmışlar malum yolla. Telefonu aldıktan sonra sıfırladım ve imeisi gitti. Akşam halama hediye olarak vereceğim için çok mahcup oldum ve telefoncuya gittim. Telefoncu sim1 ve sim2'nin imeilerinin ikisininde olmadığını söyledi, sorgulayınca 2 IMEI de çıkmıyor, ucmuslar. İemi atmadan önce
Bunun için başka bir işlem daha yapılması gerektiğini söyledi. Bunun bir çözümü var mıdır? Telefoncu telefon bende kalsın bir bakalım dedi. İki IMEI de uçtuğu için IMEI atilamama ihtimali var mıdır ? Ya da atılması için ne gibi bir işlem yaparlar, bana acilen yardımcı olup cevap verebilirseniz sevinirim. Çok üzgün durumdayım, giden para hiç önemli değil ama bu akşam vereceğimi söyleyip verememem beni çok üzdü.
Şimdiden teşekkürler.
Bunun için başka bir işlem daha yapılması gerektiğini söyledi. Bunun bir çözümü var mıdır? Telefoncu telefon bende kalsın bir bakalım dedi. İki IMEI de uçtuğu için IMEI atilamama ihtimali var mıdır ? Ya da atılması için ne gibi bir işlem yaparlar, bana acilen yardımcı olup cevap verebilirseniz sevinirim. Çok üzgün durumdayım, giden para hiç önemli değil ama bu akşam vereceğimi söyleyip verememem beni çok üzdü.
Şimdiden teşekkürler.