Yardım İki İmeisi birden kapanan telefon için ne yapabilirim

Bakibaykal12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baki
Cihazım
Redmi note 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Bugün halama hediye olarak redmi note 9 aldım birinden, yurtdışı telefonu ama IMEI atmışlar malum yolla. Telefonu aldıktan sonra sıfırladım ve imeisi gitti. Akşam halama hediye olarak vereceğim için çok mahcup oldum ve telefoncuya gittim. Telefoncu sim1 ve sim2'nin imeilerinin ikisininde olmadığını söyledi, sorgulayınca 2 IMEI de çıkmıyor, ucmuslar. İemi atmadan önce
Bunun için başka bir işlem daha yapılması gerektiğini söyledi. Bunun bir çözümü var mıdır? Telefoncu telefon bende kalsın bir bakalım dedi. İki IMEI de uçtuğu için IMEI atilamama ihtimali var mıdır ? Ya da atılması için ne gibi bir işlem yaparlar, bana acilen yardımcı olup cevap verebilirseniz sevinirim. Çok üzgün durumdayım, giden para hiç önemli değil ama bu akşam vereceğimi söyleyip verememem beni çok üzdü.
Şimdiden teşekkürler.

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Cihaz açılırken üstte açık kilit var mı varsa sende yaparsın..bootloder açık olması lazım

BASIC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
bootloader kilidi açıksa google emiceye redmi 9 imei tamiri yaz çok kolay kanalının videosu çıkar ona bakarak yapabilirsiniz

Oyla:

Bakibaykal12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baki
Cihazım
Redmi note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekür ederim cevap için, telefon şu an telefoncuda. Kilit açık mı bilmiyorum daha evvel IMEI atıldığına göre kilit açıktır sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz açılırken üstte açık kilit var mı varsa sende yaparsın..bootloder açık olması lazım

Telefonu telefoncuya bıraktım. O yarın bir bakalım dedi. Bu kadar basit bir işlem mi acaba. Çünkü onun icinde ekstra bir para alacak benden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bootloader kilidi açıksa google emiceye redmi 9 imei tamiri yaz çok kolay kanalının videosu çıkar ona bakarak yapabilirsiniz
Bu arada iki IMEI de uçmuş ve telefon da hiç IMEI yokken IMEI tamiri ile giden IMEI geri mı getiriliyor acaba

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Çok basit değil ama önceden yazılım bilginiz yoksa zor gelebilir..
Kilit kapalıysa zaten her şekilde ücret vereceksiniz.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Tamirini gerçekleştiririz. Telefoncu halledemez ise Ücretli Onarımlar bu linkten ulaşın uzak bağlantı ile bootloader kilidini açar imei tamirini yapar teslim ederiz..

Oyla:
Üst Alt