Yardım İki aynı telefon farklı güncelleme

Huzur3358

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Note8
Konular
2
Eşim ve bende note8 var. Formattan sonra güncellemesi birinde 11.0.9 diğerinde 11.0.5 oluştu. Bunun nedenini öğrenmek isterim. Her ikisinde de güncelleme yaptığımda son sürüm yüklü yeni güncelleme yok diyor.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Eşim ve bende note8 var. Formattan sonra güncellemesi birinde 11.0.9 diğerinde 11.0.5 oluştu. Bunun nedenini öğrenmek isterim. Her ikisinde de güncelleme yaptığımda son sürüm yüklü yeni güncelleme yok diyor.
Cihazın bir tanesinde Global Rom yüklü diğerinde ise Hindistan ya da Endonezya romu yüklü 11.0.9 olanda google arama ve mesaj uygulaması vardır. 11.0.5 olanda Miui mesaj ve arama uygulaması vardır.Romlar farklı olduğu için sürümleri de farklı ancak endişe edilecek bir şey yok iki rom da yenilikleri birlikte alıyor.

Oyla:

semender44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
RS
Konular
19
Telefonları aynı anda aynı yerden almış olmanız her ikisininde aynı seriden olacağı anlamına gelmez. İki arkadaş aynı yerden aynı anda Note 9 aldık benimki tianma onunki huaxing panel çıktı.
Bütün telefonlara aynı anda güncelleme verip serveri çökertmektense parti parti güncelleme veriyorlar. Fark buradan oluşuyor.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Telefonları aynı anda aynı yerden almış olmanız her ikisininde aynı seriden olacağı anlamına gelmez. İki arkadaş aynı yerden aynı anda Note 9 aldık benimki tianma onunki huaxing panel çıktı.
Bütün telefonlara aynı anda güncelleme verip serveri çökertmektense parti parti güncelleme veriyorlar. Fark buradan oluşuyor.
Romlar farklı hocam...

Oyla:
Üst Alt