Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaşlar bu linkteki ikon paketini çok beğendim. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Mtz hale getirebilecek olan var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba hocam, ikon paketini apk olarak indirdikten sonra parçalayıp içinden ikonları aldıktan sonra uygulama bilgisinden uygulamaların apk adını verip kullanmış olduğunuz MTZ temadaki icons -> drawable-xxhdpi klasörüne atmalısınız... APK paketinin içindeki ikonlar genellikle bu dosya yolunda bulunur. Res -> drawable-nodpi-v4 Örnek Resimler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhabalar değerli forum.miuiturkiye ailesi. Size MT Manager adlı uygulamayı tanıtacağım. Bu uygulama ile ; - Tema .mtz dosyalarını açabilir -Tema dosyalarını parçalamadan istediğiniz değişikliği yapabilir -İki temadan birbirine veri akışı yapabilir (png vb) -Xml belgelerini açıp...
Tema tasarlamak isteyen xiaomi kullanıcıları için ufak bir rehber hazırlamak istedim. Umarım Faydalı olur. clock_2x4: Ana Ekran Hava Durumu ( Ekteki Belirtilen Kısım ) com.android.contacts: Arama / İletişim Kısmı com.android.fileexplorer= Dosya Yöneticisi Kısmı ( Eu Romlar için...