Yardım İçinden Çıkamadığım Sorun Hakkında Fikirlerinizi Alabilir miyim?

bariskorzay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
mi max 2
Konular
1
Merhaba Arkadaşlar,

3 ay önce kadar N11 sitesi üzerinden Xiaomi Mi Max 2 cihazını aldım. İlk bir ay Vodafone hattımla herhangi bir sorun olmadan 1 ay boyunca kullandım.

Fakat sonrasında Vodafone takılı telefonum 4G olan yerlerde çekmemeye başladı. Biraz araştırdığımda Vodafone firmasının 4G için kullandığı 900 bandını bazı bölgelerde 800'e çektiğini öğrendim.

Bu sebeple 100 TL taahhüt bozma ücreti ödeyerek Turkcell firmasına geçtim. Fakat Turkcell'e geçince ise kırsal bölgelerde evimde ara bölgelerde 2G'ye düşme ve hızın oldukça yavaşlama ile çekmeme sorunu olduğunu fark ettim.

Bu sebeple 30 TL hat değiştirme ücreti vererek TürkTelekom firmasına geçiş yaptım. Bu sefer ise 4G olan yerler iyi çekiyor fakat evimde şebeke direk çarpı oluyor sadece evde değil hatta mahallede bile direk çarpı gözüküyor. Örneğin x bir yerde geziyorum sürekli internet gidiyor uçak moduna alıp geri alırsam bazen geliyor bazen gelmiyor.

Ek bilgiler aşağıdaki gibi.

• Şuan telefonda cohci52 arkadaşımızın paylaştığı GREESHAN romu yükledim ve bir değişiklik olmadı.
  • imei numaralarını e devlet üzerinden sorguladığımda her şey normal gözüküyor.
  • Mi sitesinden imei sorguladığımda aşağıdaki gibi bir hata vermektedir.
    Thank you for choosing Xiaomi! However, the device you purchased is not an official global version and user experience may be affected. Next time, please purchase the official global version of the device through officially authorized channels.
  • Telefonu orjinal rom'a geçirdiğimde ya da komple format attığımda bir değişiklik olmuyor.

Önce telefonun 800 bandını desteklemediğini düşünmüştüm ama sonuçta mi max 2 kullanan sadece ben değilim. Umarım bana yardım edebilecek birileri çıkar diye forumdan fikir ve önerileri almaya karar verdim. Yardımlarınızı rica ediyorum.

bariskorzay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
mi max 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazdıklarınıza binaen sorununuzun donanımsal olduğunu varsayabiliyorum ve servise göndermenizi tavsiye ederim

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Cevap için teşekkür ederim. Mantıklı bir açıklama bulamıyorum bende...

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Cevap için teşekkür ederim. Mantıklı bir açıklama bulamıyorum bende...
Rica ederim, aramayın, bulamazsınız da zaten....bırakın Servsiniz bulsun

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt