Yardım İç mekan videolarda beyazların patlaması

LastLinux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eser
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Xiaomi Mi 6 cihazımda iç mekan videolar çekiyorum oda ışığı ve halka led ışık açık olarak. Bu da iso ayarı çok fazlaymışçasına beyazların ( örneğin surat, el ) patlamasına sebep oluyor. Open Camera yükledim ve oradan iso'yu 200 yaptım beyaz sorunumdan kurtuldum fakat videoya bir baktım fps 19 diyor ve videoyu yavaş çekmiş, gerçek hayat hızında değil yani.

Yani cihaz bana diyor ki ya casper gibi çekerim ya da fps düşük çekerim. 2 senedir memnuniyetle kullandığım cihazdan soğudum resmen, bu sorun çözülebilir mi? MIUI sürümüm : 11.0.6 Global.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Xiaomi Mi 6 cihazımda iç mekan videolar çekiyorum oda ışığı ve halka led ışık açık olarak. Bu da iso ayarı çok fazlaymışçasına beyazların ( örneğin surat, el ) patlamasına sebep oluyor. Open Camera yükledim ve oradan iso'yu 200 yaptım beyaz sorunumdan kurtuldum fakat videoya bir baktım fps 19 diyor ve videoyu yavaş çekmiş, gerçek hayat hızında değil yani.

Yani cihaz bana diyor ki ya casper gibi çekerim ya da fps düşük çekerim. 2 senedir memnuniyetle kullandığım cihazdan soğudum resmen, bu sorun çözülebilir mi? MIUI sürümüm : 11.0.6 Global.

19 fps ye nereden baktınız ?

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
hocam o cihazın üretildiği günkü teknolojiyle bugünkü malesef aynı değil bir yerden sonra daha iyisini gördükçe elimizdekilerin eksikleri ve hatalarını farkediyoruz. 4 seri üstü çıkmış bir cihaz için (ki en nihayetinde telefondur) kamera gibi çok kaliteli vidyolar çekmesini beklemek insanı mutsuz eder çok takılmamak lazım

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Videoyu pc'ye atıp vlc player üzerinden baktım.

19 çok ilginç de o yüzden sordum normalde minimum 24dür. Daha aşağısı hızlandırılmış video oluyor. Kendi kamerası ile çektiğinizde durum nedir ?

Oyla:

LastLinux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eser
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
19 çok ilginç de o yüzden sordum normalde minimum 24dür. Daha aşağısı hızlandırılmış video oluyor. Kendi kamerası ile çektiğinizde durum nedir ?
Kendi kamerasında iso düşürme ayarı olmadığı için denemedim. Muhtemelen fps değeri normal çıkacaktır.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Kendi kamerasında iso düşürme ayarı olmadığı için denemedim. Muhtemelen fps değeri normal çıkacaktır.

Filmic pro diye bir uygulama vardı onun apksını bulup deneyin bir ara kullanmıştım çok kapsamlı kaliteli.

Oyla:

LastLinux

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eser
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güneş ışığından faydalanarak çekim yapacağım artık, yapay ışıkla çekim yapmak kasıyor belli ki.

Oyla:
Üst Alt