Sohbet İade

ereeennn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
11
Arkadaşlar sanırım iade edeceğim 6 gün oldu fakat MIUI'ı hiç beğenmedim kasmalar oluyor, arayüz hataları çok fazla ve kesinlikle sosyal medya için ideal bir telefon değil. Malum pandemi süresinden dolayı bütün günümüz sosyal medyalarda geçiyor eski telefonumu kullanmaya devam edeceğim. Artık ileri zamanlarda başka bir cihaz alırım. Bu arada telefon Redmi Note 8 PRO.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Arkadaşlar sanırım iade edeceğim 6 gün oldu fakat MIUI'ı hiç beğenmedim kasmalar oluyor, arayüz hataları çok fazla ve kesinlikle sosyal medya için ideal bir telefon değil. Malum pandemi süresinden dolayı bütün günümüz sosyal medyalarda geçiyor eski telefonumu kullanmaya devam edeceğim. Artık ileri zamanlarda başka bir cihaz alırım. Bu arada telefon Redmi Note 8 PRO.
Aldığınız cihaz Mediatek bir cihaz ve romlar eskisi kadar stabil de olmuyor isterse cihaz sıfır olsun.Telefonda artık ne eskisi gibi rom&twrp vb.hevesi kaldı ne de pil performans.Size önerim cihazı iade edip veya satıp Snapdragon bir cihaz almanız

Mesut Aktaş

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Sosyal medya için cihaz alınacaksa o cihaz iPhone serisi olmalıdır. Cihaz seçimlerinde tercihler ön planda olursa tekrar tekrar cihaz alınmak zorunda kalınmaz.

Üst Alt