Yardım İ9505 Miui

Aygn4747

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrullah
Cihazım
S4 LTE
Konular
5
Arkadaşlar telefonum S4 i9505 5.0.1 di forumda ki gönderi ye bakarak Miui 7 yükledim telefonu açınca not kernel diyor sonrs mi açılıyor ve kamera yok diyor simkartı yok diyor neden bir bilginiz var mı?

HsnCnKly

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan CAN
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
35
hocam eğer philz touch recovery kullandıysanız sorun olmaz, twrp den yükleyince ben de de sim kart okumuyordu

Oyla:

Aygn4747

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrullah
Cihazım
S4 LTE
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam twrp ile attım malesef 5.0.1 di 4.4.2 stok rom attı. Sonra twrp ile mi yi kurdum efs yedeği almıştım o işe yarar mı?

Oyla:

HsnCnKly

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan CAN
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
35
hocam twrpden philz touch recovery flaşlayın ardından recovery modda tekrardan açın gerekli wipe işlemlerini yapın ve miui romu flaşlayın ben de 5.0.1 üzerine kurdum onun bir zararı olmaz

edit: miui rom sürümü 4.4 ama 5.0.1 stock rom dan daha iyi

Oyla:

HsnCnKly

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan CAN
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
35
hocam şunu indir ve twrp den flaşla recovery de başlat ve işlemleri bunun üzerinden yap

Oyla:

Aygn4747

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrullah
Cihazım
S4 LTE
Konular
5
hocam twrpden philz touch recovery flaşlayın ardından recovery modda tekrardan açın gerekli wipe işlemlerini yapın ve miui romu flaşlayın ben de 5.0.1 üzerine kurdum onun bir zararı olmaz

edit: miui rom sürümü 4.4 ama 5.0.1 stock rom dan daha iyi
Hocam başka bir admin bana 4.4.2 ye al flaşla dedi yaptım mi oldu ama null erdi şimdi 4.4.2 üzerine kurulu iken direk baştan romu mu flaşlıyayım yoksa 5 e mi yükselteyim

Oyla:

HsnCnKly

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan CAN
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
35
Hocam başka bir admin bana 4.4.2 ye al flaşla dedi yaptım mi oldu ama null erdi şimdi 4.4.2 üzerine kurulu iken direk baştan romu mu flaşlıyayım yoksa 5 e mi yükselteyim
hocam genelde note serisinde lolipop da sorun çıkarıyormuş, ben de 4.4.2 ye düşürüp attım sonra bir sürü hata verdi daha sonra miui den vazgeçtim tekrar 5.0.1 yükledim ama tekrar miui yükleyince bir sıkıntı olmadı yani ben 5.0.1 üzerine kurulu bir şekilde 3 ayı geçkin süredir kullanıyorum ve her hangi bir sıkıntı yok yalnız ben shiro'nunkini kullanıyorum rain-bow değil

bu sıkıntısız:

Oyla:

Aygn4747

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrullah
Cihazım
S4 LTE
Konular
5
hocam genelde note serisinde lolipop da sorun çıkarıyormuş, ben de 4.4.2 ye düşürüp attım sonra bir sürü hata verdi daha sonra miui den vazgeçtim tekrar 5.0.1 yükledim ama tekrar miui yükleyince bir sıkıntı olmadı yani ben 5.0.1 üzerine kurulu bir şekilde 3 ayı geçkin süredir kullanıyorum ve her hangi bir sıkıntı yok yalnız ben shiro'nunkini kullanıyorum rain-bow değil

bu sıkıntısız:
Hocam shrio ile rainbow farkı varmı birde özele bakabilirseniz

Oyla:
Üst Alt