Yardım i.mi com daki resimlerim

• Konbuyu başlatan hhd
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 550

hhd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakkı
Cihazım
mi6
Konular
5
merhaba
mi 6 kullanıyorum daha once resimlerimi senkorizazyon yaptım resimlerime i.mi.com dan ulasabılıyorum
bugun guncelleme yaptım resimlerim telefonumun hafızasında yok i.mi den cekmeye calsıyor oda resımlerı sılık gosterıyor .
i.mi.com dakı resımlerımı telefonuma nasıl tasırım .

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
merhaba
mi 6 kullanıyorum daha once resimlerimi senkorizazyon yaptım resimlerime i.mi.com dan ulasabılıyorum
bugun guncelleme yaptım resimlerim telefonumun hafızasında yok i.mi den cekmeye calsıyor oda resımlerı sılık gosterıyor .
i.mi.com dakı resımlerımı telefonuma nasıl tasırım .

Mi Cloud üzerinden indirilen resimlerin öncelikli olarak küçük boyutlu önizlemeleri indirilir daha sonra siz resme tıkladıktan sonra tam boyutlu halleri indirilir. Tabii tüm bu resimlerin indirilmesi esnasında oldukça fazla veri kullanılır ve işlem tamamlanıncaya kadar pil tüketimi normalden daha fazla olur. Yani biraz bekleyin inecektir ve bu süreçte pil kullanımının fazla olacağını aklınızda bulundurun.

Oyla:

hhd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakkı
Cihazım
mi6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
saolun hocam evet fark ettim onu toplu olarak direk indirme sansımız yok herhalde tarayıcıdan indirmeye calıstım ondada pc ye tek tek indiriyor.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
saolun hocam evet fark ettim onu toplu olarak direk indirme sansımız yok herhalde tarayıcıdan indirmeye calıstım ondada pc ye tek tek indiriyor.

Aslında bir PC uygulaması var ama o da pek sağlıklı çalışmıyor. En iyi tarayıcıdan teker teker indirmek :)

Oyla:

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
En iyisi Google Fotolar. Zahmetsiz bir şekilde yedekliyorsun. Çin bu ne olacağı belli olmaz sunucuları çok yavaş. Uzakta oldukları için olabilir.

Oyla:
Üst Alt