Yardım Hypros 2.x Bootloader kilidi açma

yusufelmas00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Xiaomi 14
Meslek
pazarlamacı
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global, hypros 2.0.8
Telefon Modeli
Xiaomi 14
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar bir kaç güne Xiaomi 14 (Global) cihazıma Server kayıt yaptıracağım ancak yaptırmadan ( ek ücret talep ediyor kayıdı yapan kişi) Bootloader kilidini açmak istiyorum. Formda bir kaç konuya denk geldim ve denedim ancak olmadı mi communtyi yaklaşık 4-5 defa denememe rağmen bir türlü olmadı sürekli sınır aşıldı hatası verdi 19.00da denememe rağmen.
Bunu açmanın yolu nedir ne yapmam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

sparceal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sparceal
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
Hocam öncelikle nasıl açacağınızı söyleyemem ama ince tüyoları verebilirim. Çünkü diğer yollar ile nasıl açıyorlar bir bilgim yok. Öncelikle mi community üzerinde 19:00'da değil, 18:59:59'da tıklamanız lazım. İnanın dalga geçmiyorum.

Tüm dünya üzerinde sadece günlük kota 2000 ve bu sayı anında bitiyor. Ve eski hesaplarda da bazen sorun oluyor. Benim 1600 günlük mi hesabımda bile Aralık ayından beri hesap hatası veriyor. Hızlı bir internet yardımcı oluyor ve saniyelerle bile değil, milisaniyeler ile yarışıyorsunuz. Eğer her şeye rağmen benim gibi uygulaması hatası, kota doldu hatası almadan direkt her seferinde (6-7 kez tutturdum. ) hesap hatası alıyorsanız yeni bir mi hesabı açıp deneyin.

Bu işin gerçekten suyu çıktı gerçekten. Xiaomi bazı şeyleri abartıyor.

Oyla:
Üst Alt