Rom HyperOS Rom

MustafaMiui

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
13
Cihazımda MIUI Global 14.0.6 (TMATWXM) Taiwan Rom yüklü. Mi Flash Tool üzerinden kendim yüklemiştim. 2-3 ay oldu ve hala güncelleme gelmedi. Sorum şu Taiwan yada HyperOS farketmeksizin otomatik güncelleme gelmeyecek mi? İlla ki benim manuel olarak pc üzerinden mi güncellemeleri yüklemem gerekecek artık her seferinde

MustafaMiui

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazımda MIUI Global 14.0.6 (TMATWXM) Taiwan Rom yüklü. Mi Flash Tool üzerinden kendim yüklemiştim. 2-3 ay oldu ve hala güncelleme gelmedi. Sorum şu Taiwan yada HyperOS farketmeksizin otomatik güncelleme gelmeyecek mi? İlla ki benim manuel olarak pc üzerinden mi güncellemeleri yüklemem gerekecek artık her seferinde
Cihazım Xiaomi 13 Ultra bu arada Bootloader kilidi de açık

karya48

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3

teknoberk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
3
Şu an için Resmi HyperOS Güncellemesi henüz yayınlanmadı. Pilot Beta sürümleri mevcut Fastboot üzerinden yüklemek isterseniz PC yöntemiyle yükleyebilirsiniz. Ayrıca BL Kilidiniz açık olduğu için gelecek olan güncellemeleri ne yazık ki yükleyemeyeceksiniz. Yeni alınan karara göre HyperOS Güncellemeleri BL Kilidi açık olan cihazlara otomatik olarak gelmeyecek ve manuel olarak kendiniz yüklemeniz gerekiyor.

Fur96

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
78
Şu an son sürüm kullanıyorsunuz, HyperOs beta olarak var ,stabil olup dağıtıldığı zaman güncelleme alırsınız...
Bende redmi 12 var Tr romundan global roma geçtim mi flash tool'a sonra hyperOS'a geçtim recovery olarak yükleyerek hem miui 14 global recovery hem hyperOS recovery indirdim bir video izleyerek yaptım youtube'da felan var

Son düzenleme:

MustafaMiui

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki HyperOS da Taiwan olarak mı devam edeyim yine yoksa eu rom a mı geçeyim hangisi daha iyidir

Üst Alt