Çözüldü HyperOS globalden taiwana geçiş yapma

Omeygat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nsnsns
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V1.0.1.0.UMOMIXM
Telefon Modeli
redmi note 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar selam. redmi note 12 pro 5g cihazım var global sürümde (V1.0.1.0.UMOMIXM). bootloader kilidi açık cihazın. google uygulamalarının olmaması nedeniyle taiwan sürümüne geçmek istiyorum. nasıl geçiş yaparım, twrp üzerinden mi XiaomiToolV2 üzerinden mi, önerebileceğiniz bir twrp sürümü var mı? şimdiden teşekkürler.

edit: mifirm.net sitesinde var taiwan sürümü 12 mart tarihinde yüklenmiş.

Çözüm
teşekkürler hocam son baktığımda bıraktığınız sitede bulamamıştım. hani bir sıkıntı felan olmasın diye sorayım dedim. galiba bölge değişiminde twrp mi olması gerekiyomuş diye duymuştum. bir sıkıntı olmadan geçebilirim değil mi? bir de mi flash ile yüklerken save user data seçeneğini seçsem sıkıntı olur mu? olursa yapacak bişey yok formatlamış olurum telefonu.
Bölge değişiminde twrp ye ihtiyacınız yok save user data seçeneği cihaz içindeki bilgileri silmeden sürüm değiştirme gibi düşünülebilir fakat riskli olan bi işlemdir en temizi clean all seçeneği. Endonezya veya Taiwan romunu indirip mi flash tooldan clean all yapıp temiz şekilde kurulum yapmanız en risksiz yoldur.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
endonezya romu da bu da iyidir tgz uzantılı mi flashla fastboottan yükleyin gitsin şu anda elimde test amaçlı kullandığım 12 pro5g var bu rom kurulu xiaomi uygulamaları mevcut

Oyla:

Omeygat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nsnsns
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
endonezya romu da bu da iyidir tgz uzantılı mi flashla fastboottan yükleyin gitsin şu anda elimde test amaçlı kullandığım 12 pro5g var bu rom kurulu xiaomi uygulamaları mevcut
teşekkürler hocam son baktığımda bıraktığınız sitede bulamamıştım. hani bir sıkıntı felan olmasın diye sorayım dedim. galiba bölge değişiminde twrp mi olması gerekiyomuş diye duymuştum. bir sıkıntı olmadan geçebilirim değil mi? bir de mi flash ile yüklerken save user data seçeneğini seçsem sıkıntı olur mu? olursa yapacak bişey yok formatlamış olurum telefonu.

Oyla:

xRaven

Return My Queen ♱
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
16 Pro Max
Konular
16
Bölge değişiminde twrp ye ihtiyacınız yok save user data seçeneği cihaz içindeki bilgileri silmeden sürüm değiştirme gibi düşünülebilir fakat riskli olan bi işlemdir en temizi clean all seçeneği. Endonezya veya Taiwan romunu indirip mi flash tooldan clean all yapıp temiz şekilde kurulum yapmanız en risksiz yoldur.

Oyla: Çözüm
Üst Alt