Yardım HyperOs Geçmeye Değer mi?

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
20
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 14.0.14
Telefon Modeli
Mi12T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Mi12T telefonumda MIUI Global 14.0.14 sürümü yüklü. Bana göre gayet stabil ve akıcı çalışıyor.

HyperOs'a yükseltmeye gerek var mı? Bazı yorumlarda pilin çabuk bitmesi, ısınma ve takılma gibi sorunların yaşandığını okudum.

Bu konuda tecrübeli arkadaşların tavsiye ve yorumlarını rica ederim.

(Telefonum TR cihazı, rootlu vs. değil)

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
27
hayır çünkü, çoğu kullanıcı hyper os 1 den şikâyet ediyor o yüzden hyper os 2 beklemek daha mantıklı

Oyla:

ege7313

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
13T Pro
Konular
4
ayni sekilde miui 14.0.12deyim bazi buglar ve az ekran suresi haricinde sorunum yok hyperos gecmeyi istiyordum fakat ne hyperos 1 ne de hyperos 2 gecilmeye deger. ikisi de miuiden beter ozellikle hyperos 2 hicbir duzeltme yok resmen. hyperos 2ye heveslenmeyin bu yuzden.

Oyla:

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim.

Telefonumu 1 yıldır kullanıyorum. Format atıp rahatlatmak istiyorum. Bu durumda otomatik olarak HyperOs'a yükseltmez değil mi?

Mevcut Global 14.0.14 sürümümü koruyacak şekilde en iyi formatı nasıl atabilirim?

Oyla:

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
27
hyper os güncellemesini indirip, kurmak için yeniden başlat tuşuna basmadığınız sürece yüklenmez. dosyalarımdan tgz olarak bakın rom orda ise silin.
format içinde cihazı kapatın. güç düğmesi ile ses açma tuşuna aynı anda basın, ekran gelince güç düğmesini bırakın. format data yazacak orda onu seçip yes diyip bekleyin cihaz açılacaktır. ancak mi hesabı şifreniz ile ekran şifreniz, Google şifresini, Google hesabını unutmayın format yapınca güvenlik sebebiyle formattan sonra soracaktır. (eğer unutursanız baypass için telefoncuya ücret ödemeniz gerek)

Oyla:

etrenjit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Efnan
Cihazım
a3
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hyper os güncellemesini indirip, kurmak için yeniden başlat tuşuna basmadığınız sürece yüklenmez. dosyalarımdan tgz olarak bakın rom orda ise silin.
format içinde cihazı kapatın. güç düğmesi ile ses açma tuşuna aynı anda basın, ekran gelince güç düğmesini bırakın. format data yazacak orda onu seçip yes diyip bekleyin cihaz açılacaktır. ancak mi hesabı şifreniz ile ekran şifreniz, Google şifresini, Google hesabını unutmayın format yapınca güvenlik sebebiyle formattan sonra soracaktır. (eğer unutursanız baypass için telefoncuya ücret ödemeniz gerek)

Mi hesabı kullanmıyorum. Format öncesinde Google hesabını telefondan kaldırırsam girişte tekrar hesap ve şifre sorar mı?

Oyla:

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
27
sormamalı (gmaili silin yenisi girin) ancak sora da bilir o yüzden bildiğiniz hesabı girin. format sonrası şifreyi ve gmail'i girin. (başınız ağırmasın)

Oyla:
Üst Alt