orange fox kur bide formad data yes yaptwrp den romu yükledim reboot system yaptım telefon komple kapandı hiçbir şekilde çalışmıyor bilgisi olan varmı arkadaşlar
yok onun linki şuanda bendeyeni güncellemesi gelmiş o da mevcut mu acaba ? Paylaşabilir misiniz ?
maalesef tlf kullanılmayacak durumda komple kapalı tlf edl yapılacak ama onunda xiaomi server kapalı artık 2 mi 3 ay mı sürer bilmiyorumorange fox kur bide formad data yes yap
Olacağına imkân vermiyorum bootloader mantığı bitmesi söz konusu değil zaten çin romunda bootloader açma şartı level 5 seviyesinde aktif kullanıcılar için şartı koşulacak ve diyelim ki bu şekilde bir düşünceye sahip olacaklar o zaman sizlere ota olarak gelecek güncellemelerde uyarıda bulunulacaktır uyarı alırsanız şayet manuel kurulum yaparsınız ve üst sürüme sorunsuz geçiş sağlayabilirsiniz adı üstünde android açık kaynaklı Xiaomi sizi zaten geliştirici olmaya sevk ediyor kısaca yöntemler bitmez Xiaomi bitmesini istemez sadece Çin cihazların global de kullanılmasının önüne geçmek istiyorlar şuan için niyetleri bu yönde diyebilirmBu hyperos çıktığında yani telefonlara güncellemesi geldiğinde güncellesek botloader kilitleyecekmi
bunu kurma yenisi var nitro yaptıDirekt flashla diyorum olmuyor öncesinde fw falan mı lazım
Link var mı acaba?bunu kurma yenisi var nitro yaptı