Soru Hyperos alan telefonlara kamera güncellemesi gelecek mi?

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Arkadaşlar bir kaç hafta önce telefon MIUI de iken galeri güncellemesi gelmişti, konusunuda açmıştım sizce hyperos alan telefonlara kamera güncellemesi gelir mi ekstra özellik ve görüntüde iyileştirme gibi?

Bakıyorum haberlere tüm android telefonlarda ya samsung yada Google telefonlar hep kamera güncellemesi alıyor iyileştirme gibi.

Sizce hyperos almış telefonlara kamera güncellemesi gelir mi?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Eğer Android sürümü yukseltme alıyorsa genellikle kamera uygulamasıda yukseltme alıyor fakat yeni yazılımsal özellikleri amiral gemisi veya üst modellerde oluyor. Mesela 13T ile Poco X6 Pro karşılaştırdım 13T Daha fazla kamera özelliğine sahip. (leicadan bahsetmiyorum).

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer Android sürümü yukseltme alıyorsa genellikle kamera uygulamasıda yukseltme alıyor fakat yeni yazılımsal özellikleri amiral gemisi veya üst modellerde oluyor. Mesela 13T ile Poco X6 Pro karşılaştırdım 13T Daha fazla kamera özelliğine sahip. (leicadan bahsetmiyorum).
O zaman note 11 pro plus böyle kala kaldı, neyse şu kredi kartı ve ek hesabı kapatayımda.

Dediğin gibi 14 T serisi gelsin bakalım nasıl olacak, Xiaomi ön kamerayı boşluyor hep yeni modelde bile geliştirme yok.

Dün kardeşimin note 13 pro plus ile kıyasladık ön kameraları note 11 pro plus daha iyi çok enteresan.

Ama şu net iPhone kamerada hepsinden önde Samsung'tan bile.

Bu konuda iPhone dan eminim yeni modeli hiçbir zaman daha kötü yapmaz en fazla aynı kalır yada daha iyisini yapar.

Her ne olursa olsun çıkacak olan iPhone se 4 veya s24 FE, her türlü 14 T den daha iyi olacak bence.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Benim 13 pro bir android iki de HyperOs güncellemesi aldı ama ilk gün nasıl çekiyorsa halâ aynı çekiyor. Öyle hissedilen bir fark göremedim.
Xiaomi' den ne gibi bir güzellik bekliyorsunuz ki? 8=)

Üst Alt