- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
HyperOS 2 ile birçok yeni yapay zeka hizmeti tanıtılıyor. Sistemin global versiyonuna ilişkin detaylı liste yayımlandı.
HyperOS 2 Global iki gün önce sevkiyata başladı. Şu ana kadar yalnızca Xiaomi 14 sahipleri işletim sisteminin yeni sürümüne yönelik güncellemeyi aldı. Güncellemeyi kesin olarak hangi cep telefonlarının alacağını buradan
Güncellemenin odak noktalarından biri yapay zeka hizmetlerinin sağlanmasıdır. Şimdiye kadar Xiaomi'nin HyperOS 2'nin global sürümüne hangi yapay zeka sistemlerini entegre edeceği belli değildi.
Endüstri dergisi
Bilmekte fayda var: Xiaomi, HyperOS'un iki sürümünü çalıştırıyor. Çin için özel olarak oluşturulmuş bir sürüm olan HyperOS 2 ve dünya çapında dağıtıma yönelik bir sürüm olan HyperOS 2 Global.
Xiaomi Times'a göre aşağıdaki AI hizmetleri yeni işletim sisteminin bir parçası olacak.
Kaynak: gamestar.de
HyperOS 2 Global iki gün önce sevkiyata başladı. Şu ana kadar yalnızca Xiaomi 14 sahipleri işletim sisteminin yeni sürümüne yönelik güncellemeyi aldı. Güncellemeyi kesin olarak hangi cep telefonlarının alacağını buradan
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
.Güncellemenin odak noktalarından biri yapay zeka hizmetlerinin sağlanmasıdır. Şimdiye kadar Xiaomi'nin HyperOS 2'nin global sürümüne hangi yapay zeka sistemlerini entegre edeceği belli değildi.
Endüstri dergisi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bugün HyperOS 2 Global'de mevcut olacak tüm AI hizmetlerinin bir listesini yayınladı.Bilmekte fayda var: Xiaomi, HyperOS'un iki sürümünü çalıştırıyor. Çin için özel olarak oluşturulmuş bir sürüm olan HyperOS 2 ve dünya çapında dağıtıma yönelik bir sürüm olan HyperOS 2 Global.
Xiaomi Times'a göre aşağıdaki AI hizmetleri yeni işletim sisteminin bir parçası olacak.
Öne Çıkanlar
- Konuşmaların ve çevrimiçi toplantıların gerçek zamanlı çevirisi.
- Metin veya ses kayıtları özetlenebilir.
- Metinlerdeki yazım hatalarını ve dilbilgisi hatalarını kontrol etmek.
Diğer yapay zeka hizmetleri
- Ekrandaki herhangi bir şeyi aramak için Arama'yı daire içine alın.
- Kayıtlar için çok dilli altyazılar oluşturmak ve kaydetmek için gerçek zamanlı çeviri.
- Konuşmacı tanımlama ve metne dönüştürürken konuşmacı adlarını atama yeteneği.
- Notlar yapay zeka kullanılarak yeniden düzenlenebilir.
- Konuşulan kelimeler aynı anda metne dönüştürülebilir ve tercüme edilebilir.
- Yapay zeka dilleri ayırt edebilir ve çevirebilir.
- Görüntüler AI kullanılarak büyütülebilir. Tüm görüntünün yanı sıra bireysel alanların büyütülmesi desteklenir.
- Nesneler, hayvanlar ve insanlar basit işlemlerle görüntülerden çıkarılabilir.
- Görüntülerden veya videolardan küçük filmler oluşturma yeteneği.
Kaynak: gamestar.de