Soru Hyperos 2 downgrade

Grumpyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirkaan
Cihazım
Redmi Note 13
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 2.0.4.0
Telefon Modeli
Redmi Note 13
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba bugün sistem üzerinden rename trick yaparak hyperos 2 kurdum ancak NFC gibi özellikler çalışmıyor. Downgrade etmek istiyorum acaba nasıl edebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer downgrade edemiyorsak NFC özelliğini geri nasıl aktif edebilirim? NFC güncellemeden sonra açılmıyor

Son düzenleme:

ErenRyzen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi 13C
Konular
13
rename trick yöntemi yerine recovery dosyasını indirip güncelleyebilirdiniz

Oyla:

Grumpyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirkaan
Cihazım
Redmi Note 13
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle yaptığımda resmi Rom değil hatası veriyordu bende bu yöntemi görüp denedim çalıştı şimdi tekrardan TR Rom indiriyorum Recovery dosyası bakalım olacak mı?

Hocam bu hatayı veriyor çözümünü biliyor musunuz?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-17-21-48-48-749_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-12-17-21-48-48-749_com.android.updater.jpg
    341,8 KB · Görüntüleme: 25
Oyla:

TurkPro

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi 14 512
Konular
8
Merhaba bugün sistem üzerinden rename trick yaparak hyperos 2 kurdum ancak NFC gibi özellikler çalışmıyor. Downgrade etmek istiyorum acaba nasıl edebilirim?

Eğer downgrade edemiyorsak NFC özelliğini geri nasıl aktif edebilirim? NFC güncellemeden sonra açılmıyor
Hocam rename trick dediğiniz olay nedir ? Ben mi 14 kullanıcısıyım global mağzadan alınma cihazım. Bootloader açamıyorum bir türlü ve hyperios 2.0 güncellemesi geldi. Fakat ben de düşürmek istersem nasıl yol izlemeliyim ? Vede bu dediğiniz yöntem ile çin romu kurulabilir mi cihaza veya da eu ronları vs.

Oyla:

Grumpyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirkaan
Cihazım
Redmi Note 13
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam rename trick dediğiniz olay nedir ? Ben mi 14 kullanıcısıyım global mağzadan alınma cihazım. Bootloader açamıyorum bir türlü ve hyperios 2.0 güncellemesi geldi. Fakat ben de düşürmek istersem nasıl yol izlemeliyim ? Vede bu dediğiniz yöntem ile çin romu kurulabilir mi cihaza veya da eu ronları vs.
Kurulabilir hocam ancak sadece bir defa yapabildim bende bu yöntemi. HyperOS 2 sorunsuz yüklendi ama downgrade edemiyorum bir türlü. Bootloader kilidinin açılmasını bekleyeceğim kilit açıldıktan sonra TR rolü kurucam. Bu süre içinde de tekrar denemeler yapıcam eğer sonuç alırsam paylaşırım

Oyla:

TurkPro

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi 14 512
Konular
8
Kurulabilir hocam ancak sadece bir defa yapabildim bende bu yöntemi. HyperOS 2 sorunsuz yüklendi ama downgrade edemiyorum bir türlü. Bootloader kilidinin açılmasını bekleyeceğim kilit açıldıktan sonra TR rolü kurucam. Bu süre içinde de tekrar denemeler yapıcam eğer sonuç alırsam paylaşırım
Peki bu bahsettiğiniz yöntem ile eu veya Rus romu kurmak istesem nasıl bir yol izlemeliyim. Yani indireceğim rom dosyası vs hangi siteden nereden indireyim. İndirdikten sonra bu rename yöntemi nasıl yapılıyor ? Bunlardan uzağım biraz

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Peki bu bahsettiğiniz yöntem ile eu veya Rus romu kurmak istesem nasıl bir yol izlemeliyim. Yani indireceğim rom dosyası vs hangi siteden nereden indireyim. İndirdikten sonra bu rename yöntemi nasıl yapılıyor ? Bunlardan uzağım biraz
İndirmiş olduğunuz dosyanın ismini değiştirerek cihazın bu dosyayı yeni bir güncelleme olarak algılamasını sağlıyorsunuz... Bu yöntem ile custom rom kuramazsınız hocam.

Oyla:

Orochi™

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
5
Yuklediginiz romdan daha üst sürüm çıkana kadar geri başka bir roma geçiş yapamazsınız
Rename trick dediğiniz kandırma yöntemi sadece üst sürümlerde ise yarıyor
Bu yöntemde sadece üst sürüm atılır
Bl kapalı geriye donemezsiniz .
Ücretli olarak yapılır.

Oyla:

TurkPro

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Xiaomi 14 512
Konular
8
İndirmiş olduğunuz dosyanın ismini değiştirerek cihazın bu dosyayı yeni bir güncelleme olarak algılamasını sağlıyorsunuz... Bu yöntem ile custom rom kuramazsınız hocam.
Custom rom değil hocam mesela çin romu veya da rus romu ? Denesem sıkıntı olur mu ?

Oyla:

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
20
Custom rom değil hocam mesela çin romu veya da rus romu ? Denesem sıkıntı olur mu ?
Bildiğim kadarıyla global olarak yayınlanan bir rom telefonun kendi güncelleme kısmından gelmediği zaman bu şekilde yapabiliyorsunuz

Oyla:
Üst Alt