Soru Hyperos 2.0 ile bazı özelikler halla gelmedi

Muhammed2109

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 13
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
2.0.2.0
Telefon Modeli
Redmi note 13 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar ben redmi note 13 pro telefonuma hyperos 2 güncellemesini yaptım ve 2.0.2.0 sürümüne geldim fakat galerideki aı özelikleri ve yeni kilit ekranı özelikleri gelmedi ve yeni uygulama açılış animasyonu yok

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Merhabalar ben redmi note 13 pro telefonuma hyperos 2 güncellemesini yaptım ve 2.0.2.0 sürümüne geldim fakat galerideki aı özelikleri ve yeni kilit ekranı özelikleri gelmedi ve yeni uygulama açılış animasyonu yok
Xiaomi orta segment cihazlara maalesef tüm özellikleri sunmaz. Tüm faydaları görmek için amiral gemisi dediğimiz modeller gerekli.
Ayarlar menüsünde Xiaomi hesabı kısmının üzerinde AI hizmetleri diye bir menü olması lazım yoksa cihazda AI desteği yoktur.

Oyla:

Muhammed2109

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 13
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi orta segment cihazlara maalesef tüm özellikleri sunmaz. Tüm faydaları görmek için amiral gemisi dediğimiz modeller gerekli.
Ayarlar menüsünde Xiaomi hesabı kısmının üzerinde AI hizmetleri diye bir menü olması lazım yoksa cihazda AI desteği yoktu
Ayarlar menüsünde Xiaomi hesabı kısmının üzerinde AI hizmetleri diye bir menü olması lazım yoksa cihazda AI desteği yoktur.
Peki ya ilerleyen zamanlarda

Oyla:
Üst Alt