HyperOS HyperOS 2.0 Hayal Kırıklığı mı?

Murad Ali

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bil yeter.!!
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murad Ali
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Geliştirici
Konular
198
HyperOS 2 Hayal Kırıklığımı.?
Aşağıda ki Video'yu izledikten sonra düşünceleriniz paylaşırsanız seviniriz...

Xiaomi, Çin'deki Xiaomi 15 Serisi'nin tanıtımıyla beraber yeni yazılım olan HyperOS 2.0 tanıtımını da yaptı.
2024 bitmeden birçok Xiaomi akıllı telefon, tablet ve giyilebilir ürüne gelecek bu güncelleme ile marka daha akıcı ve sorunsuz bir deneyim vadediyor.
Xiaomi, HyperOS 2.0 güncellemesini ilk olarak Xiaomi 14T serisine verecek. Kasım ve Aralık ayı içerisinde birçok Xiaomi ürünü bu güncellemeyi alacak.
Peki HyperOS 2.0, HyperOS 1.0 sürümünden farklı neler sunuyor, hangi ürünlere HyperOS 2.0 güncellemesi gelecek? Bu soruların cevaplarını videoda bulabilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Sevgili hocam, öncelikle paylaşımınız ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Ben HyperOS 2 özelliklerini daha önce okumuştum ve hayran kalmıştım, gerçekten de bu güncellemeyi alacak tüm cihazlar level atlayacak ve cihazlarımız akıllı cihaz ötesi muhteşem bir şey olacaklar.
Ancak doğrusunu söylemek gerekirse, hangimiz cihazlarımızın tüm özelliklerini biliyor yada kullanıyoruz? Ben dahil bir çoğumuz sadece bazı özelliklerini kullanıyoruz diye düşünüyorum....ama MIUI den sonra HyperOS gerçekten de mükemmele yakın olmuş diyebilirim, hele de 2 çok daha muhteşem olacak gibi görünüyor, o nedenle asla bir hayal kırıklığı değil, Xiaomi bu sefer kendini aştı bence

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Sosyal medya üzerinde yapılan paylaşımlara bakarak HyperOs 2.0 hayalkırıklığı diye bir ön yargıda bulunmak gerçekçi olmaz diye düşünüyorum. Zira bir çok insanın bir akıllı telefondan farklı beklentileri olabilir. Genel olarak normal kullanıcı tercihlerine göre değerlendirmek gerekir. Misal bana göre HyperOs' un mükemmel olmasının sebebi MIUI ' a göre daha hızlı, daha stabil ve daha akıcı çalışmasıdır. MIUI daki kasma donma ve o baş ağrıtan buglardan tamamen arınmış olması da cabası. Sisteme daha az yük bindirdiği için batarya performansında da ciddi bir artış sağlıyordu. Bunlar da normal bir kullanıcı için önemli kullanım kolaylıklarıdır.
Peki görsel olarak bir fark var mıydı? Bir çok insana göre önemli olan dinamik duvar kağıtları, değişen widget ve animasyonlar, arayüzdeki ufak tefek değişiklikler ve benzerleri benim için fazla önem arz etmediği için takıldığım bir konu değil.
Skorpi hocama katılıyorum. Görsel olarak zaten mükemmel bir arayüz olan MIUI' ın hantal yapısından vazgeçip daha hızlı ve akıcı olan bir arayuz HyperOs' a geçmekle büyük bir iş başaran Xiaomi, 2.0 sürümüyle varolan hataları da düzelterek mükemmeli daha mükemmel yapan bir sistem oluşturacaktır diye düşünüyorum. İnşallah bizi yanıltmaz.
Bekleyip görelim bakalım...

Son düzenleme:

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
17
Açıkçası gördüğüm görüntülerde kilit ekranı, bildirim çubuğu, widget ve animasyon farkları dışında köklü bir değişiklik göremedim. Bize gösterilen tanıtım videolarında açıkçası Kamera yazılımları, Arayüz değişikliği görmek isterdim. Neredeyse değil hiç kamera ile ilgili bir şeyden bahsedilmemiş. Bu güncelleme de sadece tema değiştireceğiz gibi görünüyor. Yapay zeka desteği sunulan uygulamaları tanıtan bir video bile yok! Bu güncelleme bana göre büyük bir hayal kırıklığı. Mi 14 ultra kullanan birisi olarak kamera da büyük bir güncelleme gelir diye düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla saydıklarım dışında pekte birşey değişmemiş...

Aliimran7

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
X3 Pro
Meslek
BT Öğretmeni
Konular
19
Poco X3 Pro cihazımda 2 gündür kullanıyorum. Başka cihazdan portlanmasına ve port olduğu için vaat edilen birçok özelliği barındırmamasına rağmen oldukça başarılı buldum ben. Yumuşak geçişler, akıcılık ve stabil olması çok iyi olmuş.

Murad Ali

Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murad Ali
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Geliştirici
Konular
198
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Skorpi ve Koçara hocalarım Xiaomi cihazlar MIUI ile çokta kötü değildi bir iki ufak tefek özelleştirme ile sorunsuz kullanıyorduk, kendi açımdan MIUI de büyük bir sıkıntı yaşadım diyemem, şu an kullandığım Poco F6 Pro cihazı aldığım gün HyperOS ile karşılaştım ve çok yönlü inceledim MIUI'den çok farklı olmuş diyemem ama edindiğim intiba şu şekilde yeni yazılımda Xiaomi HyperOS ile kendince bir devrim yapmayı düşünüyor ancak düşündüklerini ve stabilite'yi oturtması zaman alacaktır bunu da ilk sürümlerde beklemek yanlış olur. Sürüm her ne kadar HyperOS olsa da geri planda hala MIUI olarak çalışan sistem uygulamaları var bunların temizlenmesi bile uzun zaman alır, Xiaomi HyperOS'la ilgili bu çalışmalarının tam anlamıyla farklı bir noktaya evrileceğini ve özelliklere tam geçişinin HyperOS 4 veya HyperOS 5 sürümlerinde istediği seviyeyi yakalayabilecektir diye düşünüyorum...

Kullanıcı düşüncesini alabilmek için HyperOS hayal kırıklığımı? diye sordum.
Benim cevabım asla hayal kırıklığı değil HyperOS başka bir evren, MIUI ile karıştırmamak gerekiyor...

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Skorpi ve Koçara hocalarım Xiaomi cihazlar MIUI ile çokta kötü değildi bir iki ufak tefek özelleştirme ile sorunsuz kullanıyorduk, kendi açımdan MIUI de büyük bir sıkıntı yaşadım diyemem, şu an kullandığım Poco F6 Pro cihazı aldığım gün HyperOS ile karşılaştım ve çok yönlü inceledim MIUI'den çok farklı olmuş diyemem ama edindiğim intiba şu şekilde yeni yazılımda Xiaomi HyperOS ile kendince bir devrim yapmayı düşünüyor ancak düşündüklerini ve stabilite'yi oturtması zaman alacaktır bunu da ilk sürümlerde beklemek yanlış olur. Sürüm her ne kadar HyperOS olsa da geri planda hala MIUI olarak çalışan sistem uygulamaları var bunların temizlenmesi bile uzun zaman alır, Xiaomi HyperOS'la ilgili bu çalışmalarının tam anlamıyla farklı bir noktaya evrileceğini ve özelliklere tam geçişinin HyperOS 4 veya HyperOS 5 sürümlerinde istediği seviyeyi yakalayabilecektir diye düşünüyorum...

Kullanıcı düşüncesini alabilmek için HyperOS hayal kırıklığımı? diye sordum.
Benim cevabım asla hayal kırıklığı değil HyperOS başka bir evren, MIUI ile karıştırmamak gerekiyor...
HyperOS 4 veya 5 i ben pek göremem sanırım, yaşarsak ancak yazılan yorumlardan bilgi ediniriz artık, yaş 70 e dayanmış olur8=)

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
HyperOS 4 veya 5 i ben pek göremem sanırım, yaşarsak ancak yazılan yorumlardan bilgi ediniriz artık, yaş 70 e dayanmış olur8=)

Yapmayın hocam. Motoru yenilediniz, artık sıfır gibi oldu. HyperOs 6 da görürsünüz 7 de. Bendeniz HyperOs 8 i birlikte test ederiz diye düşünüyordum.
Fakat eldeki telefonlarla olmaz tabii. Level atlamak gerekiyor.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Yapmayın hocam. Motoru yenilediniz, artık sıfır gibi oldu. HyperOs 6 da görürsünüz 7 de. Bendeniz HyperOs 8 i birlikte test ederiz diye düşünüyordum.
Değerli hocam, hadi yaşadık ama yine de görebileceğimi sanmıyorum, ancak başkalarının cihazlarında olabilir.
Gariban bir emekli vatandaş olarak Level atlamayı hayal bile edemiyorum, cihaz bozulursa, tuşlu telefona dönüş olabilir ancak 8-|

Murad Ali

Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murad Ali
Cihazım
Poco F6 Pro
Meslek
Geliştirici
Konular
198
Değerli hocam, hadi yaşadık ama yine de görebileceğimi sanmıyorum, ancak başkalarının cihazlarında olabilir.
Gariban bir emekli vatandaş olarak Level atlamayı hayal bile edemiyorum, cihaz bozulursa, tuşlu telefona dönüş olabilir ancak 8-|

Skorpi hocam Koçara hocamın dediğine katılıyorum biz daha çook level'ler atlatırız emekliyim deyip geçmeyin daha çok gençlere taş çıkarırız...
haa bu arada ben geceleri saymıyorum 33,5 çıkıyor rahatlıyorum... 😀😀

Üst Alt