Yardım HyperOS 2.0 bootlader açmak İM-KAN-SIZ

xqeqeret12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
7
Arkadaşlar poco x6 pro cihazımda HyperOS 2 güncellemesi yaptım yaklaşık 2 ay oluyor. Ancak abartıldığı kadar arayüzü tatlı ve gezmesi hoş bulmadım. Neyse konumuzda dönelim

HyperOS 1'deyken ve şu an HyperOS 2'deyim bootlader kilidini açamıyorum abi. Yok olmuyor. HER GÜN tam saat 7 de deniyorum. 6 59 da denedim 6 59 55 de denedim. Telefonun saati yanlıştır dedim pcden saat açıp denedim. Forumdaki unofficial yolu denedim yemedi. her gün deniyorum bi bootlader kilidini açmak bu kadar zor mu olur? başka bir yolu yok mu bunun ? Sürekli bir kaç zımbırtıdan izin istiyor sürekli arka planda bir şey açıyor tüm verilerin içine ediyor Xiaomi. Uygulama çekmecesinde gezinirken bile bir şeyleri kabul et yeni özellik getirdik diyo ya kardeşim ben uygulama çekmecesini açıp instagrama gireceğim istemiyorum yeni özelliğini diyorum reddediyorum her açışımda soruyor. Bu sadece bir örnek her yerde böyle. Kafayı yedim AOSP bir rom kurmak istedim bootloader kilidi açamıyorum yine kafayı yedim. Cihazı satacağım o dereceye geldim.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Bu konuyu inceleyin hocam sanırım açılmayacak (xiaomi topluluk hesabı olması gerekti vs diye biliyordum sanırım o da kaldırıldı)

xqeqeret12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanıtınız için teşekkürler. Bugün forumda gezerken bir arkadaşın mi communityden onay almamasına rağmen mi unlock ile deneyip kilidini açabildiğini belirttiğini gördüm. Mi unluck ile fastboota girip açmayı denediğimde 72 saat uyarısı verdi. Sanırım ben de aynı deneyimi yaşıyorum. 72 saat sonra açabilirim herhangi bir sıkıntı olur mu acaba? Açamazsam cihazı ucuzdan vereceğim artık...

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149

yanıtınız için teşekkürler. Bugün forumda gezerken bir arkadaşın mi communityden onay almamasına rağmen mi unlock ile deneyip kilidini açabildiğini belirttiğini gördüm. Mi unluck ile fastboota girip açmayı denediğimde 72 saat uyarısı verdi. Sanırım ben de aynı deneyimi yaşıyorum. 72 saat sonra açabilirim herhangi bir sıkıntı olur mu acaba? Açamazsam cihazı ucuzdan vereceğim artık...
abilirseniz ne mutlu size bir sıkıntı olmaz garantili cihaz ise garanti gidebilir

xqeqeret12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
7
Arkadaşlar ben başarmışım haberim yok... Ulan çekilişten bedava telefon kazansam bu kadar mutlu olmazdım... Xiaomi community hata verse de açmayı deneyin bende işe yaradı... Tek sıkıntı AOSP rom kurmak kaldı şimdi.... Yarışmacı arkadaşlara bol şans.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-02-26 224713.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-26 224713.png
    18,2 KB · Görüntüleme: 21

xqeqeret12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
7
Dipnot: 40 dakikadır Telegram ve webde yaptığım detaylı araştırmalar sonucunda herhangi bir rom sayfasına ulaşamadım. İndirme linkleri mevcut lakin herhangi bir sayfa güvenirlik vs yok. Yanlış tek hamlede cihaz brick olacak muhtemelen mediatekten dolayı tr de de çözebileceklerini sanmıyorum. Forumda da download linki paylaşan arkadaşlar var ama konuları güncel değil ve sadece indirme linki mevcut. Diğer Xiaomi cihazlarında da hep böyle. Sanırım xiaominin devri sona eriyor...

aseyhmus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şeyhmus
Cihazım
Aydin
Konular
12
Geliştirici den Hesap cihaz eklemeyi nasıl başardınız
Yoksa farklı birşey mi var

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
Tamamen şans işi diye düşünüyorum.Xiaomi bana kıyak geçti 14t nin bl kilidini 2.günde açıp tayvan roma geçenlerdenim 😀

xqeqeret12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
7
Geliştirici den Hesap cihaz eklemeyi nasıl başardınız
Yoksa farklı birşey mi var
farklı bir şey yok arkadaşın dediği gibi tamamen şans işi. Communityden izin almayı deneyin izin alamadınız uyarısı verse bile normal kilit açma prosedürlerini izlemeye devam edin. Şansınız yaver giderse 72 saat ile açabilirsiniz kilidi. Xiaomi o kadar dandik ki bl açma yazılımı bile yapamamışlar çok ironik. duchamp diye aratınca çıkan telegram gruplarında AOSP tabanlı rom gördüm aktif kullanan oldukça insan varmış sadece resmi sitelerde yok bilginize. Bugün PixelOS kurmayı deneyeceğim merak eden varsa sorabilir ileride.

Üst Alt