Soru Hyper Os

• Konbuyu başlatan JEST
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1
  • Görüntüleme 43

JEST

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
REDMİ NOTE 13
Konular
12
Merhaba Arkadaşlar benim cihazım yaklaşık 6-7 aylık cihaz cihazımın bootlader kilidi açık ve şuanda miui 14 sürümünde hyper OS alamıyorum bootloader kilidini kapattığımda hyper OS güncellemesi gelirmi bunu öğrenmek istedim daha öncesinde mi Flash Tool ile yüklemek istediğimde 700s time Zone diye hata veriyordu bende CMD ile miui 14 ü geri kurdum şu anda bootloader kilidini kapatsam ve daha sonrasında açma gibi bir durumda hata olurmu

Cihaz : Xioami Redmi Note 13 4g
Sürüm : Miui 14 14.0.10.0 (global)
Bootlader kilidi : Açık (kapatılmak isteniyor)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba Arkadaşlar benim cihazım yaklaşık 6-7 aylık cihaz cihazımın bootlader kilidi açık ve şuanda miui 14 sürümünde hyper OS alamıyorum bootloader kilidini kapattığımda hyper OS güncellemesi gelirmi bunu öğrenmek istedim daha öncesinde mi Flash Tool ile yüklemek istediğimde 700s time Zone diye hata veriyordu bende CMD ile miui 14 ü geri kurdum şu anda bootloader kilidini kapatsam ve daha sonrasında açma gibi bir durumda hata olurmu

Cihaz : Xioami Redmi Note 13 4g
Sürüm : Miui 14 14.0.10.0 (global)
Bootlader kilidi : Açık (kapatılmak isteniyor)
Adb & fastboot programı ile kapatılabilirmi ?

Son düzenleme:

xppr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Elektrik müh
Konular
0
Bende de aynı telefon var, aşağıdaki videonun son kısmındaki gibi kandırma metodu ile BL açık cihazıma hyperos yükledim verileri kaybetmeden ve hala açık, flash tool ile yüklemede bl kapatma seçeneği var ancak hyperosa geçince BL tekrar açmak zor olabiliyor

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Üst Alt