İpucu Hyper OS Güncelleme Almayanlar Bootloader Kilidi Açmadan OTA Güncelleme

caglar103

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağlar
Cihazım
Poco F5 Pro
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
8
Merhabalar arkadaşlar, kullanmış olduğum Telefon Poco F5 Pro'dur. Telefonu güncelleme yapmak için adım olarak Ayarlar - Ek Ayarlar kısmından Bölgeyi "Ukrayna" Yapıyoruz. Size MIUI güncellemesi varsa gelecektir.
(Benim Cihaz 14.0.5.0 sürümü idi 14.0.6 sürümü Geldi) Tabi Bu Güncelleme HyperOS değil. Önce bunu yapıyoruz. Ardından cihazı yeniden başlatarak yine güncelleme kontrolü yapıyoruz ve HyperOS Güncellemesi geliyor. Sürümü HyperOS 1.X.X.X güncelleme işleminden daha sonra tekrardan ülke ayarını isterseniz Türkiye'ye alabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

alpmanga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
Poco F5 Pro
Konular
0
Arkadaşlar Merhaba Telefonu Bölge Olarak "Ukrayna" Yapıyoruz. Size Güncelleme Gelecek (Benim Cihaz 14.0.5. di 14.0.6 Geldi) Tabi Bu Güncelleme HyperOS değil. Önce bunu yapoyoruz. Ardından Telefonu Restart Yapıyoruz Yine Güncelleme Kontrolü Yapıyoruz Pat HyperOS Güncelleme Geliyor. Sürüm: 1.0.3.0 Güncelledikten Sonra Türkiye ye Alabilirsiniz.
Teşekkürler. Bende rootlamadan ve rom atmadan nasıl güncellerim diye araştırırken senin konunu gördüm ve denedim. Sorunsuz güncellendi. Şu an herşey normal görünüyor.

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Cihaz belirtseniz daha sağlıklı olurdu,her cihaz için geçerli bir durum değil.

caglar103

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağlar
Cihazım
Poco F5 Pro
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba zaten konuyu "Poco F5 Pro" başlığı altında açtım. Cihaz belirtmeye gerek varmıydı. Yöneticiler bilgi verirse sevinirim.

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
31
Merhaba zaten konuyu "Poco F5 Pro" başlığı altında açtım. Cihaz belirtmeye gerek varmıydı. Yöneticiler bilgi verirse sevinirim.
Sorun yok, zaten konuyu cihazınızın bölümü adı altında açmış bulunmaktasınız. Gerekli mesaj düzenlemesi yapılmıştır.

İyi forumlar dilerim.

Üst Alt