- Adım
- Emirhan
- Cihazım
- Redmi not 9 pro
- Konular
- 7
orangefox 11.3.1 sürümünü yükledim romu xiaomi.eu dan aldım ancak böyle oldu neyi yanlış yaptım acaba
düzeltirim de hyper os 3 ü kuramadımtwrp yi pc üzerinden yükle twrp ile romu flaşla düzelir büyük ihtimal.aynısı bende olmuştu bu şekilde düzeldi.
denedim cmd geri kapanıyor normalde yapılan işlemler gözükürdüfastboot rom yükleyip açmayı deneyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
özel mesaj atmanıza gerek yok hocam. Buradan konu ile bilgisi olan arkadaşlar cevap yazacaktır.
driver sorunu vardır adb driver düzeltin.denedim cmd geri kapanıyor normalde yapılan işlemler gözükürdü
Orangefoxu .zip olarak tekrar flashlayın ardından eu rom hibrit romdur recoveryden re-flash yaparsanız romu çözülür root yoksa bazen recovery uçabiliyor.orangefox 11.3.1 sürümünü yükledim romu xiaomi.eu dan aldım ancak böyle oldu neyi yanlış yaptım acaba
klasörde cmd açın ve bat dosyasını cmd ye sürükleyin hata gözükecektir söylersiniz.denedim cmd geri kapanıyor normalde yapılan işlemler gözükürdü
C:\rom>fastboot getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *ishtar" || echo Missmatching image and deviceOrangefoxu .zip olarak tekrar flashlayın ardından eu rom hibrit romdur recoveryden re-flash yaparsanız romu çözülür root yoksa bazen recovery uçabiliyor.
klasörde cmd açın ve bat dosyasını cmd ye sürükleyin hata gözükecektir söylersiniz.
C:\rom>fastboot getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *ishtar" || exit /B 1C:\rom>fastboot getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *ishtar" || echo Missmatching image and device
minimal adb kullanarak veya adb yüklüyse cmd den fastboot getvar product komutunu girip çıktıyı gönderebilirmisin dirençli cihazmı belki cihaz unkown a düşmüştür.C:\rom>fastboot getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *ishtar" || echo Missmatching image and device
C:\rom>fastboot getvar product 2>&1 | findstr /r /c:"^product: *ishtar" || exit /B 1
dirençli evet komutu yazıp enterlıyorum hiçbir şey olmuyor cmd deminimal adb kullanarak veya adb yüklüyse cmd den fastboot getvar product komutunu girip çıktıyı gönderebilirmisin dirençli cihazmı belki cihaz unkown a düşmüştür.
product: ishtar bu yazdıdirençli evet komutu yazıp enterlıyorum hiçbir şey olmuyor cmd de