Sohbet Hukuki soru

OnurSh

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
Bb
Konular
25
Merhabalar;

1) Polis ifadeye telefonla arayarak mı çağırır ? Ulaşamadığında tekrar arar mı ?

2) telefonla bir suç işlendiğinde hat sahibini mi alırlar hattı kullanan kişiyi mi ? Hat başkasının üzerineyken kullanan kişi teyit ediliyor. Bu durumda kullanan kişiyi mi alırlar ?

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Polisin insiyatifini bilemem ama arayacağını sanmıyorum, hakkınızda ifade alınacak ise 3 gün müddet verilir, o güne kadar ifade vermeye savcılığa gitmezseniz polis zoru ile kapıdan alınırsınız.

OnurSh

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
Bb
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Polisin insiyatifini bilemem ama arayacağını sanmıyorum, hakkınızda ifade alınacak ise 3 gün müddet verilir, o güne kadar ifade vermeye savcılığa gitmezseniz polis zoru ile kapıdan alınırsınız.
İfadeye nasıl çağıracaklar? Eve mi geliyorlar

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
İkamet adresinden alırlar

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Tesekkur ederim. 2. Soru icin cevabiniz var mi acaba
Büyük bir suç değilse hat sahibini çağırırlar. Zaten sahip kullanıp kullanmadığını açıklar.
Eğer büyük bir suçsa siz haberiniz olmadan hattınız olmayıp telefonunuz olsa bile sizi bulurlar. Hattınız varsa daha kolay tabii.

OnurSh

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
Bb
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük bir suç değilse hat sahibini çağırırlar. Zaten sahip kullanıp kullanmadığını açıklar.
Eğer büyük bir suçsa siz haberiniz olmadan hattınız olmayıp telefonunuz olsa bile sizi bulurlar. Hattınız varsa daha kolay tabii.
Teşekkür ederim. Peki,

Aynı telefonda şahsi numarası ile kullanılan whatsapp dışında, klon whatsappta +1 yabanci numara kullanan bir kisinin gercek numarasi bulunabilir mi

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Teşekkür ederim. Peki,

Aynı telefonda şahsi numarası ile kullanılan whatsapp dışında, klon whatsappta +1 yabanci numara kullanan bir kisinin gercek numarasi bulunabilir mi
+1 numaraları almak için bildiğim kadarıyla o tür numaralara sahip olmak için yine şahsi numaranızla giriş yapmanız gerek.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Merhabalar;

1) Polis ifadeye telefonla arayarak mı çağırır ? Ulaşamadığında tekrar arar mı ?

2) telefonla bir suç işlendiğinde hat sahibini mi alırlar hattı kullanan kişiyi mi ? Hat başkasının üzerineyken kullanan kişi teyit ediliyor. Bu durumda kullanan kişiyi mi alırlar ?
1-Polis ifadeye telefonla çağırır, ulaşamadığında veya çağırdığı kişi gitmediğinde tekrar arar, yine olumsuz cevap alınırsa, eve gelir alır...

2-İşlenen suçun türü ve içeriğine göre bu durum değişir.

OnurSh

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
Bb
Konular
25
+1 numaraları almak için bildiğim kadarıyla o tür numaralara sahip olmak için yine şahsi numaranızla giriş yapmanız gerek.
Yok hocam mail ile giriliyor.

Peki o numarayi hangi uygulamadan alindigi bulunabilir mi yani ? Sonuçta çok yer var veren
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-Polis ifadeye telefonla çağırır, ulaşamadığında veya çağırdığı kişi gitmediğinde tekrar arar, yine olumsuz cevap alınırsa, eve gelir alır...

2-İşlenen suçun türü ve içeriğine göre bu durum değişir.
Aynı gün mü arar ? Sabit hattan mi arar yoksa 155 numaradan mı ?

Üst Alt