Yardım Hücresel Veride İnternet Kopması?

unterkan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Note 8 P
Konular
1
Arkadaşlar Hücresel veride anlık kopma yaşıyorum Vodafone ile görüştüm bi problem olmadığını söylediler tarafınca. Pubg vs. Vs. Oyun oynarken telefon bağlantı hatası veriyor ve bu durum beni kırmaya teşvik ediyor lütfen yardım edin arkadaşlar herşey güncel çift hatta aktif kullanıyorum diğer sime geçincede aynı durum söz konusu :( internet ayarları falan hepsi günceldir bekliyorum değerli görüşlerinizi

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Arkadaşlar Hücresel veride anlık kopma yaşıyorum Vodafone ile görüştüm bi problem olmadığını söylediler tarafınca. Pubg vs. Vs. Oyun oynarken telefon bağlantı hatası veriyor ve bu durum beni kırmaya teşvik ediyor lütfen yardım edin arkadaşlar herşey güncel çift hatta aktif kullanıyorum diğer sime geçincede aynı durum söz konusu :( internet ayarları falan hepsi günceldir bekliyorum değerli görüşlerinizi
Ne zamandan böyle? Güncelleme yaptıktan sonra mı böyle oldu, yoksa hep vardı bu sorun?

Oyla:

unterkan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi Note 8 P
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne zamandan böyle? Güncelleme yaptıktan sonra mı böyle oldu, yoksa hep vardı bu sorun?
Hocam telefonu aldıgımdan beri böyle iPhone kullanırken bu cihaza geçiş yaptım dediler telefon aylarını yollicaz tamam dedim ama yok sorun devam ediyor

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Peki hangi sürüm kurulu, bl kilidi açık mı, telefona imei atılmış mı?

Oyla:
Üst Alt