Yardım Hücresel Veri Problemi

xavi06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
mi 9t
Konular
1
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 1 haftadır telefon bazı uygulamalara girdikten sonra hücresel veri üzerinden internet alamıyor. Uygulamayı kaldırıp yüklemeyi denedim fakat çözüm alamadım. Mesela Instagram'da bu sorunu hiç yaşamazken Sahibinden uygulamasına asla giriş yapamıyorum. Bildirim ekranındaki mevcut download hızı 0,0 K/Bs olarak kalıyor. Herhangi bir Rom yüklü değil ve imei falan da yaptırmadım. Yardımcı olur musunuz?

Bu arada Vodafone hat kullanıyorum ve Vodafone ile görüşüp bu problemden bahsettim. Düzelttiklerini söylediler ama sorun çözülmedi

metallistm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezgin
Cihazım
11T PRO
Konular
3
Annem iphone 5s kullaniyor. 4g acikken arama yapamiyor ve alamiyor. 2gye cevirdim su an hersey normal. Sanirim vodafone da sorun var bu aralar

aprilia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Aynı sorunla boğuşuyorum. Servise gönderdim sorun yok deyip geri yolladılar. Vodafone APN ayarı yapıyor sadece ve işe yaramıyor. Kapatıp açınca kısa süre çalışıyor, Twitter çalışıyor ama Chrome araması yapılamıyor, bankacılık uygulamaları İnternet yokmuş gibi davranıyor. Kafayı yemek üzereyim.

tylerberk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tyler
Cihazım
mi band 3
Konular
0
Vodafone interneti çok berbat maalesef. Hattınız farklı bir operatöre taşıyıp deneyin. Veya başka bir hat takın (Vodafone Harici) telefona öyle bir deneme yapın.

xavi06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
mi 9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunla boğuşuyorum. Servise gönderdim sorun yok deyip geri yolladılar. Vodafone APN ayarı yapıyor sadece ve işe yaramıyor. Kapatıp açınca kısa süre çalışıyor, Twitter çalışıyor ama Chrome araması yapılamıyor, bankacılık uygulamaları İnternet yokmuş gibi davranıyor. Kafayı yemek üzereyim.
Dostum ne yaptın bir gelişme var mı? Ben aynı durumdayım bende kafayı yemek üzereyim. Vodafone a kaç kere ayar yaptırdım ama nafile. Fabrika ayarlarına mı dönmeli acaba?

Üst Alt