Yardım Hücresel erişim olmadığı için Mi hesabını bağlayamama sorunu hk.

imeisorunu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 10T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.1.0
Telefon Modeli
Mi 10T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar,

Çift sim kartlı yurtdışı cihazım(Mi 10T) yakın tarihte kapandı ve IMEI attırmak için birkaç kişi ile görüştüm. Bootloader 'ın açık olup olmama durumuna göre farklı fiyat teklifleri aldım. Arada fark olduğu için kendim bootloader tarafında işlem yapmak istedim böylece biraz da olsa daha az ücret ödeyecektim. Sorun şu ki telefonum artık kapandığı için mobil veriye erişemiyorum dolayısıyla Geliştirici Seçenekleri -> Mi Kilit açma durumu seçeneğine girdiğimde işlem yapamıyorum. Wifi da kabul etmiyor.

Sorum: Hesap ve cihaz ekle işlemi için mobil veri gerekli, birkaç dakikalığına dahi olsa mobil veriyi açma imkanım var mı?
eğer yoksa, bootloader 'ı nasıl etkinleştirebilirim?

iyi günler dilerim

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba arkadaşlar,

Çift sim kartlı yurtdışı cihazım(Mi 10T) yakın tarihte kapandı ve IMEI attırmak için birkaç kişi ile görüştüm. Bootloader 'ın açık olup olmama durumuna göre farklı fiyat teklifleri aldım. Arada fark olduğu için kendim bootloader tarafında işlem yapmak istedim böylece biraz da olsa daha az ücret ödeyecektim. Sorun şu ki telefonum artık kapandığı için mobil veriye erişemiyorum dolayısıyla Geliştirici Seçenekleri -> Mi Kilit açma durumu seçeneğine girdiğimde işlem yapamıyorum. Wifi da kabul etmiyor.

Sorum: Hesap ve cihaz ekle işlemi için mobil veri gerekli, birkaç dakikalığına dahi olsa mobil veriyi açma imkanım var mı?
eğer yoksa, bootloader 'ı nasıl etkinleştirebilirim?

iyi günler dilerim
Sizin yok hocam,kulağınızda küpe bulundurun,bu tarz bir işlem yapacaksanız ve IMEI kapanmasını bekliyorsanız kilidi açın öyle kullanın.
Ücretli destek almanız gerekiyor,ya da yılbaşını beklerseniz IMEI süreleri sıfırlanıyor.

Oyla:
Üst Alt