Soru Hücre Bekleme Şarj Süresi

• Konbuyu başlatan aors
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1
  • Görüntüleme 391

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MiRoom 9.9.27 Beta
Telefon Modeli
Mi 8
Bootloader Kilidi
Açık
Son 3 4 gündür %30 lar civarı hücre bekleme şarj kullanmaya başladı. Birkaç farklı telefonda da durum aynı yakınımda. Telefonların kullanım alanları değişmedi, belirgin bir şebeke çekmemesi farketmedik. Sizde durumlar nasıl? Acaba bölgesel bir sıkıntı mı, yoksa birkaç gün önce ciddi bir siber saldırı oldu operatör ve bankalara, o sebeple mi oldu diye insanın aklına geliyor.

Bir de şimdi harcanan %9 pilimin %33 ünü yani yaklaşık telefondan giden %3 lük pili şebeke mi kullanmış oluyor 1 saat 21 dakikada. Eğer öyle ise 10 saat beklemede yaklaşık %25 civarı eder ki, çok ciddi bir rakam bu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-10-29-16-42-34-564_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2019-10-29-16-42-34-564_com.miui.securitycenter.jpg
    258,7 KB · Görüntüleme: 18

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Son 3 4 gündür %30 lar civarı hücre bekleme şarj kullanmaya başladı. Birkaç farklı telefonda da durum aynı yakınımda. Telefonların kullanım alanları değişmedi, belirgin bir şebeke çekmemesi farketmedik. Sizde durumlar nasıl? Acaba bölgesel bir sıkıntı mı, yoksa birkaç gün önce ciddi bir siber saldırı oldu operatör ve bankalara, o sebeple mi oldu diye insanın aklına geliyor.

Bir de şimdi harcanan %9 pilimin %33 ünü yani yaklaşık telefondan giden %3 lük pili şebeke mi kullanmış oluyor 1 saat 21 dakikada. Eğer öyle ise 10 saat beklemede yaklaşık %25 civarı eder ki, çok ciddi bir rakam bu
Son birkaç gündür siber saldırı vardı. O sebeple İnternet hizmetlerinde sorun oldu. Onunla ilgili olabilir diye düşünüyorum?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt