Sohbet Huaweiden sonra sıra kimde Xiaomi

byduke555

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
mi 6
Konular
19
Huaweiden sonra sıra Trump gözünü Xiaomiye dikti galiba
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Videoyu izlemedim ama kesinlikle Xiaomi'ye sıra gelecektir.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Xiaomi'ye sıra gelmez. Çünkü sıra yok. Huawei diğer telefon üreticileri gibi değil. Özellikle 5g ve baz istasyonu alanında çok iyi işler yaptı. Casusluk bahanesiyle önünü kesmek istiyorlar. Olay bu.

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Haklısınız.
Zaten xiaomi kaliteden çok uygun fiyatlı ürün çıkarmayı amaçlıyor. Buda ürünlerinden ve yazılımından belli oluyor. Ben şahsen 3 yıllık xiaomi kullanıcı olarak çok memnunum ama büyük firmalar kadar kaliteli yazılım üretemiyor. Ürünleri ucuz satabilmek için sıvı ve toza karşı dirençli cihazlar üretmiyor ve daha birçok şey.
Yani Xiaomi bana sorarsanız daha çok telefonla uğraşmayı çok seven kişilere yönelik cihaz. İphone, samsung gibi hattımı takıp yıllarca standart bir şekilde kullanayım diyeceğiniz telefon değil.
Şahsi fikirlerim hepsi :)

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Huawei için telefon çok küçük bir mecra. Altyapı sistemleri Türkiye'nin neredeyse tamamı Huawei. Keza Abd'nin de bilişim altyapısının büyük kısmını Huawei yapmış. Hal böyle olunca, işin içinde güvenlik ve büyük pazar payı söz konusu olunca darbeyi yedi. Xiaominin ise ismi bile okunmaz o mecrada bence

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi, xiaomi'nin adı bile geçmez bu konularda. Huawei'nin esas işi ağ alt yapıları ve bu telefondan, elektrik süpürgesinden çok daha önemli bir konu ve milli güvenlik söz konusu. Bu yüzden Huawei ile uğraşıyorlar.
Xiaomi sistemin en altlarında, fiyatları ile pazar yapmış bir elektronik eşya firması. Bildiğim kadarı ile öyle ciddi bir ar-ge de yok. Bir çok ürünü anlaşmalı firmalara ürettirip kendi logosunu basıp satıyor.

Ayrıca Amerika da Xiaomi'nin pazar payı yok denecek kadar az. Avrupada bile bir çok bölgede ofisleri olmasına rağmen pazar payı kaale alınacak bir miktar değil. Xiaomi daha çok asya bölgesinde etknlğini gösteriyor bununda büyük nedeni yaşam şartlarının oldukça düşük ve zor olduğu asya ülkelerindeki insanlara, ucuz ama lüks görünen elektronik eşya ve cep telefonu satıyor.

Son düzenleme:
Üst Alt