- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Mİ 8 LTE
- Konular
- 18
Arkadaşlar Huawei nin yeni bir platform üzerinde calistigi ile ilgili bir haber yayinlandi asparagas haber olabilecegide soyleniyor. Haberlere gore android daha hızlıymış. Ve çinli üreticiler Xiomi, oppo, vivo gibi. Denemelere başlanmıs çin için bir devrim olur eger gercekten denildigi gibiyse ve android kullanici kaybeder. Bence bu haber dogruydu hatta sadece huawei degil bu isin icinde butun cinli yan sanayi ureticiler de var hepsi tehdit altindalar dolayisiyla corbada hepsinin tuzu olacaktir. Xiaomi global beta guncellemelerini kesti bu gercekten cok ilginc cin beta sanirim verilmeye devam edilecek. İlginc dememin sebebi xiaomi global beta ya guncelleme vermezse hata ve stabiliteyi saglamasi zorlasir cunku betada bulunan hatalar fixlenip stabile aktariliyor suan sistem nasil olacak cok merak ediyorum. Artik kararli romlara calisacaklar. Umarim cihazlarimiz icin hayirlisi olur. Cunku gercekten xiaomi globalde iyi bir yazilim destegi vermiyor. Belki bu sistemde stabil surume daha cok ozen verilir. Benim dusuncem xiaomi gercekten huawei ile ortak bir yazilim uzerinde calistigi yonunde. Sizler bununla ilgili ne dusunuyorsunuz?