Sohbet Huawei yani platform konusu!

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
Arkadaşlar Huawei nin yeni bir platform üzerinde calistigi ile ilgili bir haber yayinlandi asparagas haber olabilecegide soyleniyor. Haberlere gore android daha hızlıymış. Ve çinli üreticiler Xiomi, oppo, vivo gibi. Denemelere başlanmıs çin için bir devrim olur eger gercekten denildigi gibiyse ve android kullanici kaybeder. Bence bu haber dogruydu hatta sadece huawei degil bu isin icinde butun cinli yan sanayi ureticiler de var hepsi tehdit altindalar dolayisiyla corbada hepsinin tuzu olacaktir. Xiaomi global beta guncellemelerini kesti bu gercekten cok ilginc cin beta sanirim verilmeye devam edilecek. İlginc dememin sebebi xiaomi global beta ya guncelleme vermezse hata ve stabiliteyi saglamasi zorlasir cunku betada bulunan hatalar fixlenip stabile aktariliyor suan sistem nasil olacak cok merak ediyorum. Artik kararli romlara calisacaklar. Umarim cihazlarimiz icin hayirlisi olur. Cunku gercekten xiaomi globalde iyi bir yazilim destegi vermiyor. Belki bu sistemde stabil surume daha cok ozen verilir. Benim dusuncem xiaomi gercekten huawei ile ortak bir yazilim uzerinde calistigi yonunde. Sizler bununla ilgili ne dusunuyorsunuz?

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dogru cihaz yuku filanda oluyor ama bence cihaz yuku xiomi ye komaz sonucta basarisi her gecen gun artiyor. Ama su son olaylar google ambargo olayi suan oppo,xioami, vivo yuda tehdit ediyor. Bu yuzden bana sanki bu yonde calisma baslatiyorlar gibi geldi. Ama sizin dediginiz zaten basin tarafi aciklanan oymus dogrudur ama bu platform isi icin bence buyuk calismalar yapiyorlar bask acareleri yok google bizim istedigimiz kadar varsiniz diyerek ne kadar güvenilmez olduğunu gösterdi. Gerçekten yaptığı çok yanlış iki devlet arasındaki ekonomik sorunlar için çok ucuz bir adım attı ya da attırıldı. Cin hukumeti her turlu destegi verecektir. Çinliler bunun altında klamaz.

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Hocam dogru cihaz yuku filanda oluyor ama bence cihaz yuku xiomi ye komaz sonucta basarisi her gecen gun artiyor. Ama su son olaylar google ambargo olayi suan oppo,xioami, vivo yuda tehdit ediyor. Bu yuzden bana sanki bu yonde calisma baslatiyorlar gibi geldi. Ama sizin dediginiz zaten basin tarafi aciklanan oymus dogrudur ama bu platform isi icin bence buyuk calismalar yapiyorlar bask acareleri yok google bizim istedigimiz kadar varsiniz diyerek ne kadar güvenilmez olduğunu gösterdi. Gerçekten yaptığı çok yanlış iki devlet arasındaki ekonomik sorunlar için çok ucuz bir adım attı ya da attırıldı. Cin hukumeti her turlu destegi verecektir. Çinliler bunun altında klamaz.
Xiaomi global betadan desteğini çekmiyor öncelikle bunu bir düzeltelim , kullanıcılar global betayı sanki kararlı sürümmüş gibi çok fazla kullanıp bu yüzden sorunlara şikayet etmeleri üzerine bunun önüne geçmek için 1 yılını aşmayan cihazlara beta sürümü haftalık yerine belirli aralıklarla dağıtmaya başlayacak.

Ayrıca google huaweiye karşı geri adım atmaya başladı o iş artık normal seyrine döner , farklı senaryolara başvurmaya gerek yok buda bir çeşit öne çıkarma politikası , 2 3 aya herşey unutulur sistem çarkı dönmeye devam eder birde bakmışsın huawei google dostluğu kadeh tokuşturuyor ;)

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Xiaomi Global Beta durdurması yüzde yüz haklı çünkü millet geri bildirim yapmıyor o yüzden boşuna bir anlamı kalmıyor

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
Xiaomi global betadan desteğini çekmiyor öncelikle bunu bir düzeltelim , kullanıcılar global betayı sanki kararlı sürümmüş gibi çok fazla kullanıp bu yüzden sorunlara şikayet etmeleri üzerine bunun önüne geçmek için 1 yılını aşmayan cihazlara beta sürümü haftalık yerine belirli aralıklarla dağıtmaya başlayacak.

Ayrıca google huaweiye karşı geri adım atmaya başladı o iş artık normal seyrine döner , farklı senaryolara başvurmaya gerek yok buda bir çeşit öne çıkarma politikası , 2 3 aya herşey unutulur sistem çarkı dönmeye devam eder birde bakmışsın huawei google dostluğu kadeh tokuşturuyor ;)
Emin misiniz? Bence Huawei degil. Diğer abd disi ureticilerde endiseliler muhakkak ortak olarak bir önlem alacaklardir. Siz olsanız google a muhtac kalir miydiniz bu saatten sonra?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi Global Beta durdurması yüzde yüz haklı çünkü millet geri bildirim yapmıyor o yüzden boşuna bir anlamı kalmıyor
Aynen ben ne yalan soylim 2 kere kurdum 1 hafta kullanabildim. Kurar kurmazda otomatik rapor goderi kapatiyom. Maksat sarj yemesin diye. Bir cok kisi yapiyordur.

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Emin misiniz? Bence Huawei degil. Diğer abd disi ureticilerde endiseliler muhakkak ortak olarak bir önlem alacaklardir. Siz olsanız google a muhtac kalir miydiniz bu saatten sonra?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen ben ne yalan soylim 2 kere kurdum 1 hafta kullanabildim. Kurar kurmazda otomatik rapor goderi kapatiyom. Maksat sarj yemesin diye. Bir cok kisi yapiyordur.
Şuanda sıfır işletim sistemi çıkarmak büyük rsk huawei bu yükselişte iken bu riski almaz o yüzden uzlaşırlar.

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
Şuanda sıfır işletim sistemi çıkarmak büyük rsk huawei bu yükselişte iken bu riski almaz o yüzden uzlaşırlar.
Hocam yanlis anlasilmiyim dediginize katiliyorum ama alternatif olarak mutlaka calisma baslatacaklardir. Çin ve Abd çok surtusur daha araya gitmek istemezler. O yuzden tum cin ureticileri birlesip bir platform cikarabilirler. Kaderleri google in iki dudagi arasinda.

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Hocam yanlis anlasilmiyim dediginize katiliyorum ama alternatif olarak mutlaka calisma baslatacaklardir. Çin ve Abd çok surtusur daha araya gitmek istemezler. O yuzden tum cin ureticileri birlesip bir platform cikarabilirler. Kaderleri google in iki dudagi arasinda.
Evet isteyebilirler ancak hazır oturmuş ve yenilikçi sistemi bırakamazlar bence

Üst Alt