Huawei servislerini Xiaomi yüklemek için bir modül yada başka birşey var mı?
Armut Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Umut Kaya Cihazım Mi 11 Lite 4g Yaş 25 Konum Gümüşhane Katılım 6 Kasım 2021 Konular 3 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 6 Mart 2023 #1 Huawei servislerini Xiaomi yüklemek için bir modül yada başka birşey var mı?
mumei Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım Sezer Cihazım Poco x3 nfc Meslek İsg Yaş 30 Konum Türkiye Katılım 6 Haziran 2019 Konular 19 Mesajlar 103 Tepkime puanı 26 Puanları 28 6 Mart 2023 #2 böyle bir şey varsa bana da haber verin lütfen! xmlpak vardı bir ara bu işe yarıyordu sanki ama yanlış hatırlıyor da olabilirim.
böyle bir şey varsa bana da haber verin lütfen! xmlpak vardı bir ara bu işe yarıyordu sanki ama yanlış hatırlıyor da olabilirim.
L Leica Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Efe Cihazım Mi 10t Pro Yaş 45 Konum İstanbul Katılım 4 Mayıs 2022 Konular 2 Mesajlar 51 Tepkime puanı 29 Puanları 18 6 Mart 2023 #3 önce hms core ı yükleyeceksiniz sonra istediğiniz uygulamasını
Armut Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Umut Kaya Cihazım Mi 11 Lite 4g Yaş 25 Konum Gümüşhane Katılım 6 Kasım 2021 Konular 3 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 6 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Leica' Alıntı: önce hms core ı yükleyeceksiniz sonra istediğiniz uygulamasını Genişletmek için tıkla ... Onu yükledim zaten ama çoğu uygulama açılmıyor
Leica' Alıntı: önce hms core ı yükleyeceksiniz sonra istediğiniz uygulamasını Genişletmek için tıkla ... Onu yükledim zaten ama çoğu uygulama açılmıyor
L Leica Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Efe Cihazım Mi 10t Pro Yaş 45 Konum İstanbul Katılım 4 Mayıs 2022 Konular 2 Mesajlar 51 Tepkime puanı 29 Puanları 18 7 Mart 2023 #5 Armut' Alıntı: Onu yükledim zaten ama çoğu uygulama açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Huawei hesabınla giriş yapıyor muydun
Armut' Alıntı: Onu yükledim zaten ama çoğu uygulama açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Huawei hesabınla giriş yapıyor muydun
Armut Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Umut Kaya Cihazım Mi 11 Lite 4g Yaş 25 Konum Gümüşhane Katılım 6 Kasım 2021 Konular 3 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 7 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Leica' Alıntı: Huawei hesabınla giriş yapıyor muydun Genişletmek için tıkla ... Evet
L Leica Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Efe Cihazım Mi 10t Pro Yaş 45 Konum İstanbul Katılım 4 Mayıs 2022 Konular 2 Mesajlar 51 Tepkime puanı 29 Puanları 18 8 Mart 2023 #7 Armut' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Mesela hangi servisi çalışmıyordu