İnceleme Huawei Mate 10 Pro

omercevirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Yönetici
Konular
21
Merhaba

Xiaomi ailesine kısa bir süre veda ediyorum.Şimdi yeni telefonum mate 10 pro ile mutluyum :)

Kamerası muhtesem bir deneyim sunuyor.97 puan alarak dünyada 2.sırada anlatmaya gerek yok.

Emui ya da alısmak zor olmadı.Fakat Miui ya o kadar alıştık ki hiç biri güzel gelmiyor :)
Miui kesinlikle Emui dan daha iyi.
Miui de daha fazla ayrıntı ve daha fazla detay var.

Mi mix 2 alacaktım son anda bu telefonu alma sebebim ekran cozunurlugu ve kamerası oldu.

Ön kamerası da mi mix 2 nin sacma bir konumda oldugu için vazgecirici bir unsur oldu.

Mate 10 pro yu da bu arada Çinden aldıgın için fiyatı uygun oldu :) 2900 TL :)

Bu arada yapay zeka ile ilgili de suan da fotograflardaki tanımalarından baska bir tek yarın yagmurlu yarın semsiye alın yanınıza demekten baska ileriye gidemedi.Eğitim sart ögreniyor hala sanırım :)

Forumu yine takip ediyorum.Görüsmek dileğiyle.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan.ilerleyen günlerde sualtı çekim resimlerini bekleriz :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Üzüldüm hocam... Uzun zamndır forumumuzdaydınız, umarım forumumuzu bırakmazsınız.

Yeni telefonunuzu güzel günlerde kullanmanızı dilerim ancak bir süre sonra MIUI sevdasının ağır basacağından ve farklı bir Xiaomi modeline döneceğinizden de şüphem yok :D

omercevirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Yönetici
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üzüldüm hocam... Uzun zamndır forumumuzdaydınız, umarım forumumuzu bırakmazsınız.

Yeni telefonunuzu güzel günlerde kullanmanızı dilerim ancak bir süre sonra MIUI sevdasının ağır basacağından ve farklı bir Xiaomi modeline döneceğinizden de şüphem yok :D

Teşekkürler.Takipteyim hocam.Xiaomi bizim için tabi ki bir sevda :)

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Mate 9 için yazdığım burası için de geçerli ve çok anlamlı...

1600 TL ye 4 gb RAM, 128 GB dahili hafıza, 155550 AnTuTu skoru olan başka bir cihaz gösterin hemen alayım. Cillop gibi yüz tanıması, öküzlemesine hızlı cihazı bu fiyata başka hiçbir yerde bulamam.

Tamam Mate 10 pro güzel cihaz ama kalıpta 4000 küsür TL vermem mümkün değil bir cep telefonuna. Elimdeki cihazla yapamayacağım şeyi söyleyin eyvallah diyeyim size. Yok söyleyecek bir sözünüz yoksa mubarek olsun telefonunuz size. Ben gayet memnunum telefonumdan...

omercevirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Yönetici
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mate 9 için yazdığım burası için de geçerli ve çok anlamlı...

1600 TL ye 4 gb RAM, 128 GB dahili hafıza, 155550 AnTuTu skoru olan başka bir cihaz gösterin hemen alayım. Cillop gibi yüz tanıması, öküzlemesine hızlı cihazı bu fiyata başka hiçbir yerde bulamam.

Tamam Mate 10 pro güzel cihaz ama kalıpta 4000 küsür TL vermem mümkün değil bir cep telefonuna. Elimdeki cihazla yapamayacağım şeyi söyleyin eyvallah diyeyim size. Yok söyleyecek bir sözünüz yoksa mubarek olsun telefonunuz size. Ben gayet memnunum telefonumdan...
Hocam 4 bin TL verilmesine ben de karsıyım :) 2900 TL almış olmama ragmen yine de pahalı.
Haklısınız fakat kamera ve yapay zeka olayına parayı vermiş gibi olduk.Ne kadar dogru? Tartısılır.İyi günler.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hayırlı olsun hocam, cihaza diyilebilecek birşey yok zaten.

Pro'yu değil fakat Düz Mate 10 tasarımını Xiaomi'den de bekliyoruz; 16:9 ekranı ile birlikte :)

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
2
Hocam 4 bin TL verilmesine ben de karsıyım :) 2900 TL almış olmama ragmen yine de pahalı.
Haklısınız fakat kamera ve yapay zeka olayına parayı vermiş gibi olduk.Ne kadar dogru? Tartısılır.İyi günler.
2900 cok iyi

Üst Alt