Haber Huawei Mate 10 Pro Lansman Görseli Sızdı..

abilgen73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilgen
Cihazım
Xiaomi Mi8EE
Konular
164
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Huawei Mate 10 lansmanı yaklaştıkça sızıntılar gelmeye devam ediyor.Son sızıntı Huawei mate 10 akıllı telefonun lansmanında kullanacağı görseller oldu.Sızan görsellerde 3 renk seçeneği ile geleceği anlaşılıyor.Bu renkler siyah,mavi ve kahverengi olacak gibi gözüküyor.

Görsellerdeki bir başka detay da kameranın tasarımını ve lens açıklığını gözler önüne seriyor.Kamera da mate 9 da kullanılan tek parça tasarımı terk edilip iki ayrı parça olarak tercih edilmiş.Bana göre estetik olarak çok şık olmuş.Ayrıca Leica logosu ile birlikte bir şerit içinde konumlandırılmış.
Bir başka bana göre en önemli detay da kameranın 1.6 f olan diyafram açıklığı ki bu diyafram açıklığı Leica ile birleşince şimdiye kadar gelmiş geçmiş mobil cihazlar içinde en iyi fotoğraf karelerini çekecek cihaz olacağına ikna olmamı sağlıyor.

Son olarakta görsellerde parmakizi okuyucunun Mate 9 da olduğu gibi arka bölgede aynı yerde konumlandırılmış olduğunu görmekteyiz.

Ön yüzüne baktığımızda ekran gövde oranının neredeyse %83 civarlarına çekildiği, alt bölgeye de Huawei logosunun yerleştirildiği görülmektedir.Ekranın quad hd ve çerçevesiz kavisli olması bekleniyor.

Sonuç olarak benim dört gözle beklediğim bir telefon modeli olmakta olup beklentilerimi tam anlamı ile karşıladığını söylemek isterim.16 Ekimde tanıtılacak olan Mate 10 ay sonunda satışa sunulacak diye tahmin ediliyor.
Yazan:Abilgen73(miui Türkiye)​

Son düzenleme:

abilgen73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilgen
Cihazım
Xiaomi Mi8EE
Konular
164
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
Hocam işimden fırsat buldukça yazmaya çalışırım.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam özelden telefon numarası atarsanız sizi yazar ekibine ekliyim forum rütbenize de blog yazarı rütbesi veriyorum.

Stylus43

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Meizu
Konular
2
Huawei bambaşka ya. Hem cihazları tasarımları hem Emui arayüzü ile bambaşka.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Huawei bambaşka ya. Hem cihazları tasarımları hem Emui arayüzü ile bambaşka.
Doğru söylüyorsunuz, ama fiyatları da o derece....Xiaomi bir tık altında ama 3 te bir fiyatına....ben mesela Mi Max 2 cihazımla Su üstünde yürüyebiliyorum8=)Idea~~

abilgen73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilgen
Cihazım
Xiaomi Mi8EE
Konular
164
Doğru söylüyorsunuz, ama fiyatları da o derece....Xiaomi bir tık altında ama 3 te bir fiyatına....ben mesela Mi Max 2 cihazımla Su üstünde yürüyebiliyorum8=)Idea~~

evet fiyat olarak dezavantajlı huawei ama şu leica kamerası varya beni mest ediyor hocam.böbrek falan ne varsa satalım alalım haha--haha--rock~~rock~~drunk~~drunk~~

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
evet fiyat olarak dezavantajlı huawei ama şu leica kamerası varya beni mest ediyor hocam.böbrek falan ne varsa satalım alalım haha--haha--rock~~rock~~drunk~~drunk~~
Sizin böbrekleriniz henüz Genç...benimkiler yaşlı...para etmez sanırım...ama bu yapay Zeka olayı bence çok güzel ve diğerleri de bunu taklit edecekler...Xiaomi de ederse, harika olur....o zaman 6 inch ve daha yukarısı, 18:9 TV kumandası bile olsa, alınır

abilgen73

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bilgen
Cihazım
Xiaomi Mi8EE
Konular
164
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt