- Adım
- bilgen
- Cihazım
- Xiaomi Mi8EE
- Konular
- 164
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Huawei Mate 10 lansmanı yaklaştıkça sızıntılar gelmeye devam ediyor.Son sızıntı Huawei mate 10 akıllı telefonun lansmanında kullanacağı görseller oldu.Sızan görsellerde 3 renk seçeneği ile geleceği anlaşılıyor.Bu renkler siyah,mavi ve kahverengi olacak gibi gözüküyor.
Görsellerdeki bir başka detay da kameranın tasarımını ve lens açıklığını gözler önüne seriyor.Kamera da mate 9 da kullanılan tek parça tasarımı terk edilip iki ayrı parça olarak tercih edilmiş.Bana göre estetik olarak çok şık olmuş.Ayrıca Leica logosu ile birlikte bir şerit içinde konumlandırılmış.
Bir başka bana göre en önemli detay da kameranın 1.6 f olan diyafram açıklığı ki bu diyafram açıklığı Leica ile birleşince şimdiye kadar gelmiş geçmiş mobil cihazlar içinde en iyi fotoğraf karelerini çekecek cihaz olacağına ikna olmamı sağlıyor.
Son olarakta görsellerde parmakizi okuyucunun Mate 9 da olduğu gibi arka bölgede aynı yerde konumlandırılmış olduğunu görmekteyiz.
Ön yüzüne baktığımızda ekran gövde oranının neredeyse %83 civarlarına çekildiği, alt bölgeye de Huawei logosunun yerleştirildiği görülmektedir.Ekranın quad hd ve çerçevesiz kavisli olması bekleniyor.
Sonuç olarak benim dört gözle beklediğim bir telefon modeli olmakta olup beklentilerimi tam anlamı ile karşıladığını söylemek isterim.16 Ekimde tanıtılacak olan Mate 10 ay sonunda satışa sunulacak diye tahmin ediliyor.
Yazan:Abilgen73(miui Türkiye)
Son düzenleme: