Diğer Huawei akıllı Saat

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 108

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Değerli arkadaşlar, akıllı saat macerama Mi Band 20 ile başladım, Huawei Watch GT2 pro ile devam ettim ve en son Huawei Watch 4 Pro Titanyum cihazım ile mutlu beraberliğim devam ediyor. Huawei Watch GT 5 Pro tanıtıldıktan sonra, aklım az biraz kaymadı değil, köşeli olması çok hoş duruyor ama kendime otur oturduğun yerde, elindeki cihazın değerini bil, ilerde şeker ölçümlü versiyonu gelince, değişirsin dedim ve emekli olmadan önce yönetim grubundaki bazı yönetici arkadaşlarıma tavsiyede bulunarak önce sevgili iŁКΞЯ hocama GT5 pro modelini, sonra sevgili Security Developer hocama GT4 modelini ve en sonunda da sevgili chatin_62 hocamın, benim de gözümün kaydığı Huawei Watch GT5 Pro Titanyum modelini almasına vesile oldum, kendisine iyi günlerde kullanması dileğinde bulunmak isterim.
Sayın Peocawe hocam da hala Samsung Watch kullanmaya devam ediyor, bakalım ne zaman Huawei ye geçecek, merak ediyorum8=)

Kimler hangi akıllı saati kullanmaktadır ve batarya süreniz ne kadar, paylaşırsanız, sevinirim...

Son düzenleme:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Teşekkür ederim Skorpi hocam. Kargo geldi şimdi. İlaç ve yemek işlerini halledince kargo paketlerini dezenfekte ettikten sonra açacağım inşallah. Çok heyecanlıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi bu arada kullanan arkadaşlardan beklentim, hangi uygulamalar yükleniyor, hangi saat arayüzleri nereden ve nasıl yükleniyor hakkında bilgidir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Saatiniz şarjda değil de kolunuzda dursun istiyorsanız huawei modellerinden şaşmamak gerekir. Bende gt 3 pro kullanmaktayım. Samsung ve apple modelleri maalesef şarj konusunda üzüyor.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saatiniz şarjda değil de kolunuzda dursun istiyorsanız huawei modellerinden şaşmamak gerekir. Bende gt 3 pro kullanmaktayım. Samsung ve apple modelleri maalesef şarj konusunda üzüyor.
Peocawe hocam duymasın sakın, o samsung watch hastası ve asla laf söyletmez, 1 gün bile gitse, ona yeterhaha--

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Teşekkür ederim Skorpi hocam. Kargo geldi şimdi. İlaç ve yemek işlerini halledince kargo paketlerini dezenfekte ettikten sonra açacağım inşallah. Çok heyecanlıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi bu arada kullanan arkadaşlardan beklentim, hangi uygulamalar yükleniyor, hangi saat arayüzleri nereden ve nasıl yükleniyor hakkında bilgidir.
Hocam saatiniz çok yakışmış, tekrardan güle güle kullanın....hangi uygulamaları yüklediğinizi bir ara bana da söylersiniz İnş...Saat arayüzlerini sağlık uygulaması üzerinde seçebiliyoruz, pek matrak bir şeyler yok bildiğim kadarıyla...ücretli olanlar nasıl, bilemiyorum, GT2 de bir kaç site vardı, orada değişik arayüzler vardı, saate atılabiliniyordu, bu yeni modellerde yok sanırım, varsa da ben bilmiyorum

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Klasik saat sever ve günlük hayatında hep klasik saat kullanan biri olarak forum ve site dolayısıyla pek çok akıllı saatim de var. Genelde bu aklıllı saatleri gelir gelmez oğlum alıp bir iki ayda bozuyor ve bana pek kullanma fırsatı da kalmıyor ama Huawei GT2 ile kardeş olan Honor saatimin yeri çok ayrı. O da klasik saatlerimin olduğu kutuda duruyor ve akıllı saat kullanmak istediğimde tek tercihim bu saat oluyor. Yani saat konusunda ben de Huawei Fanı sayılabilirim galiba. :) Daha önceki titanyum saatlerimin hiç birinden memnun kalmadım. Uzun vadede benim için titanyum günlük kullanıma uygun bir saat malzemesi olmuyor. Her ne kadar buradaki titanyum kullanan arkadaşlarımız memnun olsalar da bu nedenle tercihim titanyum olmazdı ama yeni bir akıllı saat alacak olsam kesinlikle benim tercihim de Huawei olurdu.

Şimdi burada okuyunca aklıma geldi honor için ara yüzleri bulduğum telegram grubuna baktım yeni ara yüzlerin GT2, 3, 3 Pro, Ultimate ve 4 ile uyumlu olduğu yazılmış. Modlanmış sağlık uygulamasıyla yüklenebiliyordu. Denemek isteyen olursa grubu gönderebilirim.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Klasik saat sever ve günlük hayatında hep klasik saat kullanan biri olarak forum ve site dolayısıyla pek çok akıllı saatim de var. Genelde bu aklıllı saatleri gelir gelmez oğlum alıp bir iki ayda bozuyor ve bana pek kullanma fırsatı da kalmıyor ama Huawei GT2 ile kardeş olan Honor saatimin yeri çok ayrı. O da klasik saatlerimin olduğu kutuda duruyor ve akıllı saat kullanmak istediğimde tek tercihim bu saat oluyor. Yani saat konusunda ben de Huawei Fanı sayılabilirim galiba. :) Daha önceki titanyum saatlerimin hiç birinden memnun kalmadım. Uzun vadede benim için titanyum günlük kullanıma uygun bir saat malzemesi olmuyor. Her ne kadar buradaki titanyum kullanan arkadaşlarımız memnun olsalar da bu nedenle tercihim titanyum olmazdı ama yeni bir akıllı saat alacak olsam kesinlikle benim tercihim de Huawei olurdu.

Şimdi burada okuyunca aklıma geldi honor için ara yüzleri bulduğum telegram grubuna baktım yeni ara yüzlerin GT2, 3, 3 Pro, Ultimate ve 4 ile uyumlu olduğu yazılmış. Modlanmış sağlık uygulamasıyla yüklenebiliyordu. Denemek isteyen olursa grubu gönderebilirim.
Değerli hocam, sanırım titanyum saati biraz daha zengin gösteriyor yada en azından ben gariban öyle görünüyor diye kendimi avutuyorumdur..GT2 yi oğlana vermiştim, bozdu tabiki, ekran gelmiyor...kime gösterebileceğim hakkında hiç bir fikrim yok yada pek de uğraşmak istemiyorum...modlanmış sağlık uygulamasını ilk defa sizden duydum hocam, eğer watch 4 pro ya onunla birlikte değişik arayüzler yüklemek mümkünse, isterim grubu...teşekkürler

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Bütçe dostu ArmFit Hulk Modelini almıştım geçen sene 1 hafta rahat şarja takmadan kolumda duruyor Saatlere fazla takıntım yok o yüzden nefes alsa yeter diye almıştım

osmanzeren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman Zeren
Cihazım
Xioami 15 Ultra
Meslek
Sigortacı
Konular
1
Watch ultimate kullanıyorum. Sürekli olarak tam parlaklıkta ve aod açık şekilde 5-7 gün gidiyor şarjı.

Üst Alt