- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 295
Değerli arkadaşlar, akıllı saat macerama Mi Band 20 ile başladım, Huawei Watch GT2 pro ile devam ettim ve en son Huawei Watch 4 Pro Titanyum cihazım ile mutlu beraberliğim devam ediyor. Huawei Watch GT 5 Pro tanıtıldıktan sonra, aklım az biraz kaymadı değil, köşeli olması çok hoş duruyor ama kendime otur oturduğun yerde, elindeki cihazın değerini bil, ilerde şeker ölçümlü versiyonu gelince, değişirsin dedim ve emekli olmadan önce yönetim grubundaki bazı yönetici arkadaşlarıma tavsiyede bulunarak önce sevgili iŁКΞЯ hocama GT5 pro modelini, sonra sevgili Security Developer hocama GT4 modelini ve en sonunda da sevgili chatin_62 hocamın, benim de gözümün kaydığı Huawei Watch GT5 Pro Titanyum modelini almasına vesile oldum, kendisine iyi günlerde kullanması dileğinde bulunmak isterim.
Sayın Peocawe hocam da hala Samsung Watch kullanmaya devam ediyor, bakalım ne zaman Huawei ye geçecek, merak ediyorum
Kimler hangi akıllı saati kullanmaktadır ve batarya süreniz ne kadar, paylaşırsanız, sevinirim...
Sayın Peocawe hocam da hala Samsung Watch kullanmaya devam ediyor, bakalım ne zaman Huawei ye geçecek, merak ediyorum
Kimler hangi akıllı saati kullanmaktadır ve batarya süreniz ne kadar, paylaşırsanız, sevinirim...
Son düzenleme: