Yardım HTC One M8s

zalim24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih ÇAKIR
Cihazım
HTC One M8
Konular
1
s.a arkadaşlar htc one m8s cihazım var mıuı 7 romunu yükleyeceğim lakin bir kaç soru takıldı aklıma htc de bom sound özelliği var bu özelllik aktif olacak mı vede diğer htc ye özel özellikler de gidecek mi

rom yükleme işlemini nasıl yapacağız
google uygulamalarında sıkıtı olacak mı
yüklediğim romu beğenmezsem htc nin otjinal romu duracak mı yoksa yeniden htc nini romunu mu yüklemem lazım nasıl oluyor bilgi verirseniz memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bunların hepsi kuracağınız rom ile alakalı. Romunuzu hazırlayan kişi bunları eklemişse olacak, eklemediyse olmayacak.
Miui Rom yükleme ile diğer custom rom yüklemeleri arasında bir fark yoktur. Eğer daha önce hiç rom yüklemediyseniz Google'dan ve Youtube'tan telefonunuza ait bir çok rom yükleme videosu bulabilirsiniz.

Oyla:

yoksun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi4 lte
Meslek
turizm
Konular
19
Htc one m8s icin miui varmi gercekten m8 ile karistirmayin ben m8s e miui rom bulamadim hatta adam akilli hic bi rom yok bu cihaz icin

Oyla:

zalim24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih ÇAKIR
Cihazım
HTC One M8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunların hepsi kuracağınız rom ile alakalı. Romunuzu hazırlayan kişi bunları eklemişse olacak, eklemediyse olmayacak.
Miui Rom yükleme ile diğer custom rom yüklemeleri arasında bir fark yoktur. Eğer daha önce hiç rom yüklemediyseniz Google'dan ve Youtube'tan telefonunuza ait bir çok rom yükleme videosu bulabilirsiniz.

yükleme işini hallederim bir şekilde lakin romun içeriği nedir neler var onlarla iligili romların içerisinde bilgilendirilse daha iyi olur yükleyecek olan kişi de ona göre yükler yada yüklemez

Oyla:
Üst Alt