Yardım hotspot ve bluetooth zayifladi

mydurmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
note 4
Konular
6
wifiyin surekli kopmasindan dolayi birsey yapabilir miyiz diye anakarti sokup takmistik. ondan sonra hotspot dagitimi cok fazla azaldi sadece dibindeyken cekiyor. bluetoothta oyle. wifi alicisinin gucu degismemis gibi onda sorun yok gibi. kablolari bagladigimiza eminiz baya söküp taktik. nerde sorun var bilmiyoruz. anakarti sokmeden once hotspot ve bluetooth baya iyi calisiyordu.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
hocam tesleri arka kapak vb takılı iken yapıyorsunuz degilmi bide anten kablosu zarar görmüş olabilir kolay bozulanlar bir parça
mutlaka biseyi eksik takmissiniz gibi duruyor telefondan cok anlamiyorsaniz yetkili bir derbise verin baksinlar

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Sök tak işleminden sonra kapağı takarken bile antenler veya soketler yerinden çıktığı oluyor. Sonra kapağı tekrar söküp tekrar antenleri veya soketleri takmak gerekiyordu. Sizde de öyle olmuştur muhtemelen. Sağlam takılmadığı için esnemiştir veya zarar görmüştür.

mydurmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
note 4
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam tesleri arka kapak vb takılı iken yapıyorsunuz degilmi bide anten kablosu zarar görmüş olabilir

Sök tak işleminden sonra kapağı takarken bile antenler veya soketler yerinden çıktığı oluyor.

kapagi daha takmadik. gorunurde cikan bi kablo yok gibi. bu kenardan yukaridan asagiya uzanan sanirim anten kablosu. bayaryanin alt kismindaki kapakli yere kadar gidiyor. orayi acmadik. oradan cikma sansi yoktur sanirim

Üst Alt