Yardım hoparlörüm sorunlu mu?

gizem77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gizem
Cihazım
mi 5
Konular
6
merhaba akadaslar, telefonu dun aldim ancak telefonla konusurken kulagim hoparlorden biraz asagi kaysa, telefonun ortalarina dogru veya biraz ustune gelse karsi tarafin sesi cok azaliyor ve duymamaya başlıyorum. tam hoparlorun üstündeyken ses alabiliyorum. onceki xioami telefonumda böyle bi sikinti yasamadim. size de boyle oluyor mu?

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
merhaba akadaslar, telefonu dun aldim ancak telefonla konusurken kulagim hoparlorden biraz asagi kaysa, telefonun ortalarina dogru veya biraz ustune gelse karsi tarafin sesi cok azaliyor ve duymamaya başlıyorum. tam hoparlorun üstündeyken ses alabiliyorum. onceki xioami telefonumda böyle bi sikinti yasamadim. size de boyle oluyor mu?
Mi 9 Lite kullanıyorum. Aynı durum söz konusu. Biraz araştırdım; ahize kısmı sola meyilli imiş. Arıza gibi görünse de fabrikasyon bir özellik olduğu anlaşılıyor. Önceleri yadırgasam da şimdi alıştım. Umarım sizde de öyle olur. İyi forumlar.

Oyla:

gizem77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gizem
Cihazım
mi 5
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 9 Lite kullanıyorum. Aynı durum söz konusu. Biraz araştırdım; ahize kısmı sola meyilli imiş. Arıza gibi görünse de fabrikasyon bir özellik olduğu anlaşılıyor. Önceleri yadırgasam da şimdi alıştım. Umarım sizde de öyle olur. İyi forumlar.
bu nedenle servise gondersem bir sey yapilir mi peki? gorusme kalitesini etkiliyor cunku. butun telefonlarda olan bi durum olsa rahatsiz olan kisi sayisi daha fazla olmaz miydi? onceki mi5'imde boyle bi sikinti yoktu.

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
bu nedenle servise gondersem bir sey yapilir mi peki? gorusme kalitesini etkiliyor cunku. butun telefonlarda olan bi durum olsa rahatsiz olan kisi sayisi daha fazla olmaz miydi? onceki mi5'imde boyle bi sikinti yoktu.
Servise göndermenizi kimse istemez bu sebepten. Çünkü telefonun gönderdiğiniz gibi gelmeme riski var. Sesi net ve anlaşılabilir olarak duymak için kulağın ahize kısmına denk gelmesi gerekiyor. Eğer bir tek sizde durum öyleyse SORUN olarak bakabiliriz. Bunun için isterseniz aynı cihazdan kullanan farklı arkadaşların yorum yapmasını ve tecrübelerini aktarmasını bekleyin. Konu daha netlik kazanacaktır diye düşünüyorum. :)

Oyla:

Shadrach

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kameraman - Kurgu
Konular
1
Bu sorun bende de var. Arıza değil de üretim biçimi olarak düşünüyorum.

Oyla:

gizem77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gizem
Cihazım
mi 5
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaslar biraz konusunca telefonun ahizesinde sorun oldugunu fark ettim. konusurken karsi tarafin sesi birden duyulmayacak sekilde azaliyor. mi11'i yukleyecegim ama sorun cozulur mu bilmiyorum. teli alali uc gun oldu canim cok sıkıldı bu duruma.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
RN7'den 9 Lite'ye mi geçtiniz hocam 8=)

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
RN7'den 9 Lite'ye mi geçtiniz hocam 8=)
Aynen hocam. :) Hayırlı olsun bana. :P
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaslar biraz konusunca telefonun ahizesinde sorun oldugunu fark ettim. konusurken karsi tarafin sesi birden duyulmayacak sekilde azaliyor. mi11'i yukleyecegim ama sorun cozulur mu bilmiyorum. teli alali uc gun oldu canim cok sıkıldı bu duruma.
İsterseniz yazılımsal olarak, dediğiniz gibi yapın bir. Sorun devam ederse bu defa DONANIMSAL olduğu kanısına varabiliriz.

(Ve bu arada forumda sanki bir BENCİLLEŞME başladı gibime geliyor. İnsanlar sorunu olunca hemen, 'acil, ölüyorum, bitiyorum' diye konu açıyorlar... Kendi sorunları bittikten sonra başkasının bir problemi olunca "Amaann, boşverr. İlla birisi yardım eder." diye düşünüyorlar sanırım. İşte bu olmamalı. Tabi can-ı gönülden ilgilenen arkadaşları tenzih ederekten söylüyorum.)

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt